Jan 15, 2010

Yanamib menakluki Sabah...!!??


Agak poyo tajuk itu..haha..erk..dah 3 hari aku tak update blog...oh NO!! terkubur sudah azam tahun baru nak update blog hari2...adeh la~ (-_-)

Tapi takpe...skali aku update, cite baek punyerrr (sila baca ikut nada nabil cakap).


Seperti yang dinyatakan pada tajuk entry, aku kini berada di Sabah..cuma gantikan perkataan 'menakluki' dengan 'berhijrah'. ermmm still rasa pelik ayat tu..hahaha..abaikan!

Disebabkan aku ni seorang pekerja yang kental gitu, maka aku telah menyahut cabaran bos aku utk bekerja di Sabah ba! Hari ni dah dua hari aku di sini...Aku stay di 1 Borneo, Kota Kinabalu. Tapi next week aku akan ke Keningau. Agak pedalaman ye, dan aku akan terus berada di Sabah selama 2 bulan...Macho kan aku??hohoho..


:: Muka baru bangun tido..kenapa??sebab flight aku semlm pukul 6.50am...??!!memang gilo..dah la nek Air Asia...macam tuuttttt je kannnn..grrrr ::


Oke part ni ialah aku meluahkan rasa tidak puas hati dengan Air Asia. 1st time nek plane tambang murah nih (agak riak di situ). Service macam T*H* oke!! Dah la ramai gilerr org cam ala2 pudu raya gitu walaupun subuh2 buta tu kannn..hish~ Pehtu bag lak kena bayar rm60 for every 1st 15kg...huh??gilo!!


:: 1st time berjauhan agak lama dengan famili..windu bah! sob3~ T_T ::


Sambung mengomen--> seat dalam flight sangat kecik dan tidak selesa, sakit tengkuk time tido...cetttt!

:: Korang tau air mineral ni brape price dia??? rm4 hokay!!tapi time ni aku memang sangat dahaga and lupa nak bawk bekal air sendiri...huuu~ Kalo MAS mesti dapat food free, siap boley bagi selimut lagi kalo nak tido..dah la flight ke KK makan masa sampai 2 jam 30 mnt..hullaaweeyy..menduga iman sungguh! ::


Walaubagaimanapun (kenapa perkataan ni macam pjg sangat??), aku tetap meneruskan hobiku mengambil2 gambar especially gambar sendiri..huakakaka..\(^_^)/


:: Aku datang dengan Kak Ain and Elly. Lihatlah bag2 kami..maklong lerrr kaum hawa..ngee~ Kotak2 tu adalah barang2 untuk projek...bag yang lawa2 tu je weols punyer...lalalala~ ;p ::


Kami stay at 1 Borneo, Kota Kinabalu, Sabah..Ada mana2 bloggers or silent readerku yang tinggal di sini??Meh jumpa yanamib secara exclusive...ewah! cam artis je kan aku ni...kuang3~ (^_~)\/

Sekian sahaja laporan dari Sabah menerusi channel blogspot yanamib..Aku nak tido..Sok kena bangun awal tlg kak ain and Elly jaga booth for exhibition...Boring~ (-_-")

Papai~




p/s: Jum2 klik kat sini untuk join--> PayPal WishList macam catcheye juga =)

p/s: Aku belum jumpa lagi rumah sewa di Kota Keningau..Ada sesapa ada contact kat sana??sharing is caring...(*.*)




5 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

erk mahal gila air kosong!

y@n@ M!B said...

:░♥si lampu neon♥░:
haha tau xpe..b4 nek kena make sure bwk bekal atau mkn siap2..=)

meo188 said...

air asia ntah ape2... huhuhu

y@n@ M!B said...

:meo188:
setuju!! =)

::Misz Roti Kaya:: said...

kak yana. len kali trun tawau lak.. ktowg ada jemput kak yana.. ok??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015