Jan 11, 2010

Aku sudah gila contest!!


Masa mula2 berblogging dulu, asal nampak blog yang anjurkan contest mesti aku pandang sebelah mata je. Alasan utama--> M.A.L.A.S. Malas nak pk ayat utk buat entry contest tu. Tapi semenjak dua menjak ni rasa seronok lak join2 contest nih..hehe..

Oke contest kali ni dianjurkan oleh
beliamuda {dot} com. Simple je contestnya. 5 pemenang akan dipilih dan hadiahnya merupakan wang ringgit, rm20. All you have to do is just copy and paste ayat dibawah dan hanya tukar ayat bagi refferal sahaja. Mudah kan??




beliamuda {dot} com sedang mengadakan contest untuk semua yang mempunyai blog dan seorang rakyat Malaysia. Hadiah ditawarkan RM20 dan pemenang akan dipilih secara rambang. Tiga pemenang akan dipilih untuk contest ini.

Selain itu, dua pemenang akan dipilih daripada referral terbanyak kepada contest ni. Referral saya untuk contest ini ialah MAMATISYA

Sila semak lebih lanjut di entri contest menangi RM20.



Jadi, jum ramai2 join!! Tarikh tutup ialah pada 19 Januari 2010 jam 11.59pm..Masih ada masa!! Jangan lupa bahagian referral tu letak nama yanamib oke!! Gud luck to all contestant \(^_^)/







9 comments:

beliamuda said...

jangan lupa untuk ajak rakan2 join sekali contest ni. jadikan diorang gila contest jugak.

y@n@ M!B said...

:beliamuda:
bereh..huhu =)

meo188 said...

kalau smpat sy support!

y@n@ M!B said...

:meo188:
mesti sempat punyerr..huhu~ =)

y@n@ M!B said...

:meo188:
mesti sempat punyerr..huhu~ =)

lionteen said...

join la skali cntest yg akak lionteen,si niesz tu anjur kan..
hehe

y@n@ M!B said...

:lionteen:
yana mmg nak sgt join contest tu..tp bz sgt nk mengarang..klu sempat yana join k..gbr yg full tu mmg amek utk contest niesz tu..huhuhu~ =)

Eyriqazz said...

best juga join contest2 ni..dah byk contest2 skang ni..cam cendawan lepas hujan pula..tak tau dah nak join mana satu..

Ada Apa Dengan Melromeo

y@n@ M!B said...

:Eyriqazz :
btol3..klu ada masa je leh join..huhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015