Feb 12, 2016

Sawan Shopping di Primark

Assalamualaikum...


Kitorang lepak Marble Arch tak lama pun...motif utama datang sini sebab nak jalan² kat Oxford Street and perabih duit kat Primark...piknik tu aktiviti yang tidak dirancang...gituu  :)


Time kitorang datang ni nak dekat summer...so banyak kedai dah mula buat sales...termasuk lahh Primark! eh aku rasa kalau takde sale pun barang² dalam Primark memang murah²...kalau kat Malaysia umpama kau shopping kat Mydin...gituu...tapi kualiti kain kat sini memang ohsem lah kan walaupun murah... :)


Aku tak sure ada berapa cawangan Primark dalam London...yang kitorang pi ni kat Oxford Street...kalau naik tube or bas, berhenti kat stesen Marble Arch...jalan kaki sikit je dah sampai Primark  :)


ramaiiii orang...tempat murah kan...haruslah ramai  :)


selepas memborong...tu nampak Zafirah dah pakai seluar baru...stokin baru...kasut je tak beli baru sebab dah target nak beli kasut kat tempat lain pulak... :)


Lupa snap gambar dalam kedai...sawan sangat tengok kain baju murah²...baju untuk aku takde yang menarik di mata...fashion barat kekdahnya...aku pakai fashion² muslimah je...huhu~




saja lepak luar kedai...rehatkan kaki...nk pi massage tak berbaloi...lain la Thailand...hikss


ouh kalau shopping baju² bebudak kat sini tak boleh claim VAT...baju² orang dewasa je yang boleh claim VAT...ceh! kitorang banyak gila borong baju Zafirah...nasib baik memang nak sangat beli baju² dia...harga pun puas hati....so tak dapat claim pun takpe lahhh...mak redhoooo....hihi


iklan Cosmoderm  :p


FYI air kelapa dalam tin ni tak sedap! dak encem minum sikit je pastu dibuangnya air tu...haha bazir tau! walaupun harganya £1...convert duit malaysia RM5 lebih oke! haihh


oke tu je nak cerita...bye! ^_^



IKLAN:









Terima kasih sudi membaca!

6 comments:

eima said...

ingatkan ade gambar brg shopping hehehe

PeRdU cINta said...

tak lawan juga ya kesedapan air kelapa di negara sendiri..hihi..kemain zafirah comel ya..

Yana Libra said...

waaa..shopping sakan

Siti Aminah Muhammad Imran said...

air kelapa dalam tin/kotak kt sini memang tak sedap. rasa gula je. artificial flavouring kan. memang la. ktrg kt sini minum yang fresh je beli kt pasar shepherds bush.

Norhayati Mohd Isa said...

Bergayut tengok beg kat stroller dak zafirah tu yana..
Memang sawan borong tu ;)

idzwa kamaruddin said...

hahahaha...kesian tgk muka ujangg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015