Feb 10, 2016

Stadium Arsenal Lagi

Assalamualaikum...


Mereput dah kisah travelogue London aku...hahaha lantak di situ...nak update jugak! :p


Untuk yang baru masuk channel Life 101, korang boleh refer entry² London < klik <...kang blur pulak sejak bila makcik ni pi Londong?? gituuu  :p


Alkisahnya kali kedua kami jejak kaki ke Stadium Arsenal...dak encem lah sawan sangat nak pi stadium...tapi tak masuk dalam pun...round² belah luar and shopping kat gift shop je...dulu dah pernah masuk dah la kan...bukan ada beza apa pun kat dalam tu...rupa stadium jugak...ngeee~  korang boleh baca entry Emirates Stadium Tour untuk tahu apa ada dalam stadium Arsenal niii  :)



bukan nak shopping sangat pun...ada la rembat selai dua t-shirt kat sini...pastu datang idea nak open order untuk kengkawan kat malaysia yang fans Arsenal jugak...dapat jugak laa untung singgit dua untuk each item...buat bayar tambang train and bus untuk jalan²...huhu


sementara tunggu papa shopping and memilih order kawan², aku melayan budak bertuah ni main sepak² bola...lama oke papa shopping...nak tunggu kengkawan dia reply wassap lagi, dia nak check availability item tu dengan staff lagi....aku takde beli apa lah kat sini....takde yang berkenan...kebetulan masa kitorang datang dorang buat sale gila gila...ada seketul but untuk bebudak ya ampun cantikkkk!!!! tapi saiz nan hado!!! grrr  so aku sambung main bola dengan Zafirah...malas nak layan rasa kecewa tu...hahaha


10 tahun kemudian... >_<


 penat tunggu dia kat cashier... :p


Setel bayar, sambung round² luar stadium....




 cuaca time ni sejuk sangat...Zafirah a bit cranky masa ni...tak tahan sejuk...tak beli pun winter jaket untuk dia...bawak sweater je...ingatkan oke...sian dia...huhu


 dak encem cakap kalau ada rezeki dia nak sangat tengok live game dalam stadium...so kena simpan bajet pi sana lagi ke?? ehh! :p


tu lah hasil rembatan kat gift shop Arsenal...banyak barang kekecik je...macam keychain gitu...orang kirim....hehe~


ok tu je nak cerita...happy CNY to all chinese! ^_^




IKLAN:








Terima kasih sudi membaca!

4 comments:

AkuSeorangTraveler said...

salam singgah. sy seorang peminat arsenal.. untunglaaa dapat pegi sna :)

Semut Senyum said...

wah wah... syok nye main bola dalam kedai ehehhehe...
syok nya pi london.. naseb baik pergi awal...
sekarang ni dah kena hati2 ngan ZIKA....

psst... sambil2 buang habuk bersarang kt blog kite ni haaa... sempat menyinggah tengok orang p Londong. hehehe

idzwa kamaruddin said...

ok best best best ;)

aizamia3 said...

ai is suka warna merah.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015