Sep 2, 2015

DEKORASI: Sudut Kegemaran Dalam Bilik Tidur

Assalamualaikum...


Sebelum ni sudut kegemaran dalam bilik tidur is KATIL! bahaha  kemonn siapa yang suka katil oii.... :p  tapi since merdeka hari tu aku rasa ada sudut lain yang lagi best dari katil...hehe~


Sudut kat dinding je pon!! kahh!  :p


 ni haa sudut yang dimaksudkan  :p


Lama dah aku beli wall deco ni...tahun lepas...aku beli kat GM Kelang...boleh refer entry "Wall Deco Murah"...lepas beli terperam je dalam kotak...tah kenapa merdeka hari tu dak encem rajin pulak nak tolong drill² dinding...aku tolong support dari belakang...tolong tengok senget ke idak dia drill tu...tak boleh banyak komplen kang dia takmo drill aku jugak sentap! hahaha~  :p


memang saja pilih dinding tepi toilet untuk gantung wall deco sebab kawasan tu je yang kompem takkan letak almari tinggi² yang boleh kacau wall deco ni....setiap kali masuk bilik and bangun tidur, mata ni mesti nak pandang sudut ni...rasa tenang je...maybe sebab ada pokok² hijau...walaupun tiruan tapi warna hijau tu menenangkan ouh! ^_^


pasu and pokok tiruan beli kat Ikea, RM10 sebijik, puzzle Big Ben beli kat mana tah...tak ingat...henpon samsung mini tu aku punya...dah tak pakai pun so jadi lah ia sebagai hiasan...hihi~  lain² souvenir beli kat London 3 tahun lepas...baru sekarang dapat rasmikan sebab dah jumpa tempat yang sesuai untuk letak souvenir² tu....weeee! (♥_♥)


Bila aku tengok balik entry yang aku beli wall deco ni rupanya aku beli 2 set...1 set kaler merah, 1 set lagi kaler hitam...tapi kenapa tak jumpa pun yang set kaler hitam???!! arghh! balik ni kena cari mana aku letak set kaler hitam tu....grrr~  tu lah lama sangat peram barang dalam kotak...langsung tak ingat apa yang dibeli...nasib baik tulis dalam blog!! haha  :p


k tu je nak cerita...bye! :)



************************************************************************************


IKLAN


Free gift terbaru: MAKE UP BAG!!
limited stok!
wassap segera untuk pembelian! 
harga kasih sayang untuk korang  :)


SKINBAR...RM39 sahajaaaaaa  (tak termasuk postage)





Terima kasih sudi membaca!

3 comments:

Allene typicalmommy said...

simple... menarik...

Chekgu Azrine said...

Dh nmpk cantik wall tu kan sis...

mawar_berduri said...

deco tu nampak cantik dan vintage dengan adanya bas merah tu ..i like :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015