Sep 30, 2015

Kembara Kota Paris #Part 5 | Hard Rock Cafe Paris

Assalamualaikum...


Lokasi terakhir dan yang wajib terjah tiap kali pi overseas...Hard Rock Cafe! dak encem kan pengumpul tegar t-shirt² HRC...huhu~


kitorang sampai HRC dah agak lewat sebenarnya...sebelum pukul 6pm...tapi pukul 6pm dah kena gerak balik epot...flight balik pukul 8pm tak silap...dah web check-in....tapi kitorang bukan familiar pun jalan area Paris! pfftt!


beria dak encem pilih baju laju², pastu terus beratur...ramai orang...tetibe cashier pulak slow nak mamps! boleh pulak ada customer yang kad tak boleh baca lah, masalah sistem lah...grr~  en-up tak jadi beli t-shirt HRC...sebab tak sempat sangat! adehh stress gila dak encem...hahaha~  tunggu la adik pi sana lagi sekali kita kirim je lah kat dia ye...hehe~


muka² keletihan dan kekecewaan sebab tak dapat beli t-shirt HRC...kahkah~  Zafirah je bahagia...dia bukan paham mission papa tu....dia tau seronok berjalannnnn je! :p


Alhamdulillah perjalanan dipermudahkan....walaupun kena bertukaran train...boleh refer blog adik aku untuk more details pasal station mana nak lalu... :)


sampai epot memasing keletihan kecuali budak bertuah ni....mentang² dalam epot tak sejuk sangat...kemain berlari sana sini...riang ria sangat dia masa ni....hehh~



bergilir² solat zuhur and asar kat epot...Alhamdulillah


ouh nak dijadikan cerita, aku amek wudu' kat baby changing room...ofkos la aku kunci pintu sebab nak bukak tudung segala...then bila dah setel wudu aku unlock pintu and nak pakai kasut...pastu ada minah french ni masuk dengan anak dia...nak tukar diapers kot...pastu dia bantai bebel bahasa french kat aku....muka tak puas hati...puas aku buat muka blur...tapi dia tetap dengan bahasa french dia...dah aku tak paham apa dia cakap buat bodo je la kan...pastu dia blah....hahaha pelik je perangai...tapi orang Paris memang rude pun...kurang adab! ni fakta tau! tak caya pi la sana experience sendiri...haha~


k tu je nak cerita...babai~



************************************************************************************


IKLAN

SKINBAR...RM39 sahajaaaaaa  (tak termasuk postage)

beli 2 atau lebih ada FREE GIFT menarik untuk korang!! free gift apa??
meh wassap cepat meh  ^_^





Terima kasih sudi membaca!

4 comments:

YB Shehan said...

tolong doakan shehan leh jejak obesi gak one day pls. jom join GA nih http://www.shehanzstudio.com/2015/09/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html

eima said...

wahhhh .... bagusnye ... aku bangga ngan ko wei .... mesti minah tu marah sbb ko msk changing for baby kan ...tayamum je pas ni .... klu pi xde air

::EIDA:: said...

nk kirim kat adik nnti sekali boleh? HAHHAHAHAHHAHHAA

aizamia3 said...

part buat muka blur tu best.. biarlah dia nak bebel apa.. bukan jumpa pun lepas tu.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015