Sep 17, 2015

Kembara Kota Paris #Part 3 | Stadium Paris yang Membosankan!

Assalamualaikum...


Kalau dah BUKAN peminat bola sepak, kau bawak aku pi stadium paling canggih pun aku boolayan kan aje...haha


Tapi untuk yang gila bola, pi memana negara mesti nak cari stadium!! kalau ko tanya kenapa kena cari stadium?? maknanya kau macam aku jugak...bukan peminat bola sepak! bahaha~  sep sikit! :p


Atas permintaan dak encem, kitorang pi jugak stadium Paris ni...apa tah nama stadium ni....benda² yang membosankan memang cepat betul hilang dari memori otak aku...kihkih~   my husbeng memang peminat bola...tak kira la dalam negara or EPL....ayat panjang nya England Premier League...walaupun aku tak minat bola tapi aku idak la noob sangat tak paham EPL tu apa....kahkah~  eh Paris tergolong dalam EPL ke?? bahahaha  :p


tapi stadium ni sumpah bosan....sebab tak boleh masuk dalam untuk lawatan pelancong macam kat Stadium Arsenal or Chelsea...puas kitorang round stadium untuk cari pintu masuk tapi nan hado! semua bertutup, berkunci rapat...kedekut betul....macam cantik sangat stadium dorang ni...eh eh! tetibe nak sentap! hahaha penat oii round stadium! grr~


Last² dak encem suruh kitorang tunggu setempat...biar dia je round sorang untuk amek² gambar kenangan....alang² dah sampai rugi tak round puas² katanya...hehh pi lah round...aku memang tak larat nak pusing² tanpa hala tuju...hahaha~




tu je lah gambar² selfile bersama stadium! boring kan?? kehkeh~  tapi untuk peminat bola, feel bergambar dengan stadium tu umpama kau bergambar dengan selebriti kesayangan kau! sebagai isteri yang supportive, aku 'ye' kan aje   :p


tu je lah pun cerita pasal stadium...kedai souvenir pun nan hado...ke tak bukak tak sure lah....kalau ada berbaloi jugak round stadium at least ada la kenangan daripada stadium ni kan....hehh


till next entry...tata! (^^,)


************************************************************************************


IKLAN


Free gift terbaru: MAKE UP BAG!!
limited stok!
wassap segera untuk pembelian! 
harga kasih sayang untuk korang  :)


SKINBAR...RM39 sahajaaaaaa  (tak termasuk postage)



Terima kasih sudi membaca!

4 comments:

idzwa kamaruddin said...

kesian dak encem...keciwa sb stadium tutup...kihkihkih..

safurara said...

hahahaha melampau sgt tajuk entry! hahaha

aizamia3 said...

kita terbalik pulak.. akak yang terlebih hover bergambar.. ekekeke..

eima said...

klu dah sampai mesti la ujang nk bergambar kenangan die tu wei .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015