Feb 6, 2015

Lunch at Stacks by Las Vacas | IOI City Mall

Assalamualaikum...


Rasanya majoriti warga Lembah Klang dah tau kewujudan mall terbaru....IOI City Mall...alaaa mall besar gabak yang kat tepi susur masuk Putrajaya tuuu...macam² kedai ada dalam ni...


Weekend lepas rejeki aku attend grand opening kedai terbaru dalam IOI City Mall....it's a restaurant! untuk peminat burger dan sandwich, korang mesti suka restoren ni....nyummm!! ♥


Stacks by Las Vacas...wohoaa! senang je cari restoren ni...bebetul kat tepi pintu masuk Center Court...berdepan dengan Magnum Cafe...


Dekorasi dalam kedai...simple but nice! ♥


Stacks by Las Vacas berkonsepkan fast food restaurant...order dan bayar di kaunter, then tunggu dorang hantar meal korang ke meja...dapur dorang tu kat belakang tu...boleh nampak dari kaunter...so confident lah sikit tahap kebersihan dapur dan pekerja kan?? :)


Closed up sikit menu and pricing...



maaf ada gegar sikit...snap gambar sambil dukung anak tengah meragam... *alasan* (^_^)"


Masa chef Azhar tengah explain pasal food, aku tengok memasing duk tertelan² air liur...hahahaha~  menggoda sangat oiii!!! dah la memang tengah lapar! lunch khennn... :p


menyelerakannn...


100% local, 100% fresh, 100% burp...wohoaa! ^_^


antara menu² dorang...tempted sangat kannnn...hehh~



makan penuh berselera...siap bertambah tambah...dasarrrr sangat! hahaha~


Feveret aku kalau makan burger mesti beef burger...kat sini dia punya beef lembut ya ampunnnn sedap sehingga menjilat jari!! nak bagi anak makan pun tak risau lah tercekik ke hape...sebab memang sangat lembut daging dia...tapi Zafirah tu toksah cakap la...bangsa liat makan...dia ratah keropok nachos tu je...hehh~


coffee corner


aku rasa hanya peminat kopi yang faham...haha (^_^)"


ze coffee maker.. :)


meriah!!




Terima kasih Las Vacas invite kami meriahkan lagi Grand Opening cawangan IOI City Mall....great staff, great place, great food! ohsem! ^_^


Details:
Stacks by Las Vacas 
Lot GE-05, IOI City Mall
IOI Resort
62502 Putrajaya
Tel : 03-8328 0787

FB: https://www.facebook.com/stacksbylasvacas
Instagram: @stacksbylasvacas




Terima kasih sudi membaca!

6 comments:

hazman fadzil said...

whoaaa.....walaupun amik gambar sambil dukung gambar tetap bagus laa... buat aku nak iPhone 6 la camni...hihihihi

aizamia3 said...

tengok entry ni waktu tengah lapar, makin menjadi laparnya.. ;)

Diana Rashid said...

Akak pun suka kalau makan kat restoran yang dapur terbuka macam ni..sebab boleh ralit tengok depa buat kerja..hehhe..tak la pandang dinding je..

Dhiera nadhirah said...

nampak tempting sangat. boleh lah try lepas ni. daebak!

Puteri Beribiru said...

memang nampak soooo nice la kak!!
bila entah nak gi sana try..hadehh tempting giloss

Nur Zayyani Liman said...

Temptingnye..wajib terjah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015