Feb 23, 2015

Birthday Zafirah yang ke 3 Tahun | E-Day Farah and Aimi

Assalamualaikum...


5 hari bercuti...lemauuu ya ampunnnn!! dah la tadi blur tak ingat kerja apa kena buat kat opis...pastu nak start buat satu ayat ni pun kemain lama pikir...haihh~  (-_-")


oke alkisahnya 14 Februari yang lepas ada majlis bertunang my beloved cousins...tarikh yang sama hari kelahiran my intan payung...tahun ni memang dah plan TAKNAK buat apa² celebration...paling koman pun celebrate bertiga beranak je kat memana restoren or taman...haha~  bajet oke bajet! tapi dah alang² kazen den bertunang tarikh tu...apa laghikkkkkk....selit lah sekali celebrate besday Zafirah! nak jimat kekdahnya kan?? makan² takyah pikir apa dah....tumpang katering makcik je...kek ayah sponsor...tuu diaaa!! jimat tak? jimat takkkk?? ^__^


Majlis start dalam tengah hari...tapi aku datang lepas Zuhur...tak kose nak datang awal sebab bukan paham pun dorang duk bincang² tarikh, sarung cincin segala...tu semua kerja orang tua² ye...bahahahaha!


Pukul 3pm kot baru sampai...tapi dorang tak habis berdiskusi lagi...so duduk je lah luar rumah dendiam sambil jeling² makanan sebab kebuluran! ate pukul 3pm dah kan...tak lunch lagi... T_T


Setel berbincang, sesi melantak! eh sedap gilerr mihun goreng katering tu...menikmati sungguh aku makan! :p


Then sesi bergambar... :)


2 beradik bertunang sekaligus...memula Farah (kakak sulung) bertunang, lepas Zuhur turn Aimi pulak...yang free hair tu Farah...eh DR. Farah oke! now kerja kat sepital Taiping...Aimi yang duk atas pelamin bershawl bagai tu...jelita sangat memasing....aww! ♥ ♥


Dah setel bergambar depan pelamin kita celebrate birthday pulak!!! yeyy!!! ^___^


kek yang atok sponsor...amboi sangat! memahami sungguh atok dengan feveret cucu sulung dia tuuu...haha tenkiu ayah for the cake...so lovely, taste sooo good! coklat moist gila kau tak sedap? huhu~  lebiu to the moon and back!! ^_^


3 tahun daaa anak dara tuuu...sobss  T_T


family photo  :)


banyaknya kek?? hahaha~


Makcik aku yang lain pun nak celebrate jugak besday anak dia...tarikh lain tapi still dalam bulan Februari...baiklahh! lagi dua kek tu atok Enal sponsor tak silap...amboi sangat semua main sponsor² sekarang ni...hahaha~



saja kasi korang tempting tengok kek  :p


 mama yang teruja potong kek Elsa sebenarnya!! kahkah~  >_<


 the uncles and cousins...eh uncle and aunty Zafirah lah semua tu!! hahaha~  dalam family Anjang Aki, buat masa ni Zafirah lah terpaling muda...the one and only cicit...huhu~


Turn Ashraf lak potong kek....


Last sekali paklong pulak potong kek...kemain kan triple celebration...3 orang potong kek, 3 kali nyanyi lagu hepi besday...meriah! walaupun simple...ai loike! ♥ ♥


Zafirah main dengan acik anje and pokcik acap.. ♥♥


Last posed sebelum balik...


Farah and tunang...saja amek aura doktor tu kot kottttt lah tempias kat Zafirah boleh jadi doktor jugak ye dak?? kuikui~


Tenkiu maklong and family tumpangkan birthday celebration untuk Zafirah...mihun goreng tu sampai sekarang terngiang²...sedap sangat! hahaha~


Total damage untuk birthday celebration kali ni: RM0! wohoaa!! ^_^


Tahniah Farah and Aimi...dorang bertunang sebulan je...akhir Mac terus nikah, sanding...pheww~  semoga dipermudahkan urusan membina masjid...amin~   :)



**********************************************************************************************


IKLAN:


CANTIK > SIHAT > KURUS = EPHYRA!


jom order laju²! harga kasih sayang untuk korang! lebih murah dari harga pasaran ye! and ouh aku jual Ephyra original....bukan fake tauu...thanks korang! ♥ ♥ ♥




Terima kasih sudi membaca!

13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Fazleyatul Aini said...

happy besday zafirah !!!

e k i n ♥ y u s r i said...

happy besday zafirah...

eima said...

hepi besday zafirah ..... besar zafirah yeay .... dari botak sampai rambut lebat .....

hazman fadzil said...

whoaa..... nampaknya blog nie dah guna header baru yea....Nice !!! tapi bila tengok kek tu bukan budak je geram....orang dewasa pun geram nak makan....hehehehe

Yan Ty said...

Happy #rd Birthday Zafirah.

Temptating sungguh la aih kek2 tu Kak Yana oiii.

Cantik ke Elsa tu.

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yana,
happy birthday zafirah :)
3 kek untuk birthday ke tiga gitew
he3

Diana Rashid said...

Wah..kek Elsa gitu...patutnya zafirah kena pakai gaun Elsa la jugak..heheh

zeera lily said...

happy 3 birthday zafirah...
semogha jadi anak yg solehah..

zeera lily said...

happy 3 birthday zafirah...
semogha jadi anak yg solehah..

Julia Johari said...

Zafirah happy besday sayang...perghhhh semua men sponsor2 ni...Qi xd sponsor...pama dia sponsor kikikiki...mmg tempting sgt kek2 tu semua...hebattttttt

Nyamuk Terbang said...

lawanya kek zafirah....syg nk mkn kalau cmnih

Puteri Beribiru said...

aww kek elsa santekkkk..
kek lain pun santek dan sangatttttt tempting..ah bencilahhh!!jeles kot!! haha

happy belated birthday zafirah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015