Feb 10, 2015

Harga Tiket Farm In The City, Seri Kembangan

Assalamualaikum...


Banyak gambar belum transfer lagi sebenarnya...masa datang sini rajin pulak aku bawak dslr...selama ni pi memana amek gambar guna ipong jeww...apehal tah rindu nak klik klik dslr...pastu balik rumah baru perasan card reader hilang...nak pi beli baru sampai sekarang tertangguh²...udahnya terperap je lah gambar² dalam camera...grrr~


Takpe lah...kita up entry mukadimah je dulu...nasib baik ada jugak snap gambar guna fon...huhu~


 Siapa yang tak tahu dan tak pernah dengar pasal Farm in The City (FITC), meh rapat² ai tolong bagitahu...hihi~   tempat ni terletak di Seri Kembangan...belakang Giant Seri Kembangan tuuu...


Aku tak pasti kalau guna waze boleh detect ke idok...try lerr...tak pun waze je Giant Seri Kembangan..dah sampai Giant tu insyaAllah senang je nak jumpa tempat ni...boleh refer map bawah ni:


senang je nak cari kan?? hihi~


oke now dah paham lokasi, jom lah tengok operating hours and harga tiket... :)


Operating Hours adalah seperti berikut:
Monday : 10am till 6pm
Wednesday - Friday : 10am till 6pm
Saturday, Sunday, School/Public Holidays: 9.30am till 6pm 


Untuk Malaysians korang refer harga MyCard Holder kayy...


Untuk mereka yang punyai ramai batalion better amek family package...lebih berbaloi  :)


poney ride pun ado...masa aku pi Zafirah tak naik pun...penakut, penggeli... -.-'


More info korang boleh refer facebook Farm in The City...


Selamat ber-enjoice dengan anak²...! (^^,)



**********************************************************************************************


IKLAN:


CANTIK > SIHAT > KURUS = EPHYRA!


jom order laju²! harga kasih sayang untuk korang! lebih murah dari harga pasaran!! thanks korang! ♥ ♥ ♥




Terima kasih sudi membaca!

15 comments:

Nurzakiah Hanum said...

best ke nie

careno said...

Best kan sini... nak g lagi...

Busyra Bt Takiyudin said...

bestnya. teringin nk pegi..

Busyra Bt Takiyudin said...

bestnya. teringin nk pegi..

Diana Rashid said...

Tunggu anak2 besaq sikit nak pi jugak la..kecik2 ni payah..semua benda takut...maisara tu rama2 pun takut cemana nak menunggang poney pulak..

irra yyan said...

Best sgt. Pergi la bawa family

irra yyan said...

Mana gambar lagi....nak tengok

eima said...

dekat bebonor tp tak terpegi lagi

Jen Jen Areff said...

macam best jer g farm city, nak kena tunggu zaheen besar sket. hehehe

AYuNG said...

boleh tahan jugak harga tiket nya...

Chekgu Azrine said...

Dh berkira2 nk pegi jgk ni.cuma nk cr ms bila je..cny komfem ramai ummat nih .huhuhu

Puteri Beribiru said...

bagus gak ada farm in the city ni kan..takyah gi jejauh

hazman fadzil said...

Bijak....bijak...inilah info yang sesiapa pun akan cari kalau nak pergi taman tema atau tempat ala2 macam zoo nie...bila tengok family package tu kiranya berbaloi gak laaa

::thexieza:: said...

Best tak kat zoo ni?

BELAJAR BAHASA said...

Taman Haiwan yang terlihat bagus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015