Feb 16, 2015

Miniature Wooden Track from Pink Garage Collection | Educational Wooden Toys

Assalamualaikum...


Aku pun tak tahu lah dah kali ke berapa aku bershopping dengan Aty...toke Pink Garage Collection...hihi~  tengok facebook dia rasa nak beli semua koleksi wooden toys yang dia ada...pheww~


Boleh kata semua menan yang aku shopping dengan Aty is wooden toy...cuma bukan semua lah aku up kat blog...ada jugak mainan selain wooden toy aku beli dengan Aty...tapi majoritinya WOODEN TOYS lahhh...sampai laki aku tanya,

"apa benda yang bestnya wooden toy ni?? ai tengok sama je macam toys lain..."


"eh beza laa...ni education punya toys...lain² tu more to fun je..."  << konfiden binik menjawab! padahal terjebak dengan Aty! bahaha~


Latest collection of wooden toy Zafirah...yeyy!


Asalnya aku nak amek yang jenis kereta...pastu Aty kata takde stok...kau nampak tak kemain laku menan wooden toys ni...?? selalu tau asal ada benda aku kenan dia kata takde stok...takde stok....eiii len kali restock banyak sikit plisss!! hahaha~


Since aku malas nak tunggu² stok sampai sebab tak nyabo nak bagi anak main...and ni kira hadiah besday sekali lah kan...aci tak?? bahahaha~  so aku amek je lah mana² stok yang ada which is macam gambar atas ni....


Balik rumah....


"mama ada menan baru untuk emiiii..."


"menan baruu?? waaaaaaa~"  sambil mata bersinar²...kalau korang tengok cerita Puss in Boots kau faham lah mata bersinar² tu macam mana....hihi~  :p


kemain peluk kotak...eh kau jangan tak tahu menan ni dia bawak tido oke!! hahahaha~



cara main ko letak bebola tu kat atas track and biar dia meluncur sendiri sampai bawah...nampak macam simple kan?? kau cuba main sendiri tengok simple ke idak...kadang aku bawak menan ni pi rumah mertua...mak mertua aku, adik² ipar aku join main sekali kaoooo! kahkah~  pastu dorang pun cakap, "eh susah jugak nak bagi bebola ni meluncur cantikkkk sampai bawah..."


Papa lagi lah...main sekejap je...pastu dia boring sebab tak menjadi bebola tu meluncur cantik sampai ke bawah...tah pape!


Kalau ko tak faham apa aku cakap sila lah beli wooden track ni dan alami sendiri!! ada part yang agak menduga kesabaran kita...serius niiiii!! ^_^


Jom ramai² serbu page PINK Garage so sama² boleh terjebak macam aku!!! muahahahaha~



Atau boleh juga terjah instagram: pink_garage_collections
atau terus direct sms/wassap:019-2085089
[untuk urusan jual beli sahaja..tolong jangan call]
EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com


HAPPY SHOPPING!!



Terima kasih sudi membaca!

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sukanya dia

Puteri Beribiru said...

haha nak beli untuk main sendirik pulak ghasenyeee!! haha
zafirah, sila simpan elok2..kalau tak nanti aunty rampas untuk main sendirik..hahaa

Dkna Abza said...

nasib baik mikhail kecik lagi.. dah besar, mau dia cakap 'ibu nak menan' hahahhaaa

adk dayah said...

nasib x kawen lg and xde anak lagi..hehe kalau x memg dah terjebak tengok ni :D

Diana Rashid said...

masa Maisara kecik dulu rajin jugak akak beli mainan untuk dia..dapat Mikhail memang tak boleh beli benda2 gini..dia mengamuk je habs semua dia baling..bahaya..takut kena tv,kena akuarium,kena komputer..satu benda je kalu beli kat dia ,dia tak kan baling bila mengamuk...kereta !

eima said...

menarik .... bgs utk iq kan

Hamelia Hamid said...

berguna wooden toys ni..

aneesz said...

tima kasih kerana menjebakkan diriku ke website toys baru untuk anakku...hehe

CikLily Putih said...

rasa macam zafirah dah beso betul lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015