Feb 18, 2015

Masker Organik Warisan Tutorial

Assalamualaikum...


 Cerita pasal masker lagi...aku pernah review pasal masker warisan ni dulu...klik SINI...kali ni nak cerita cara² pemakaian...tutorial gitu...


 Memula cedok setengah sudu teh serbuk masker....SETENGAH SUDU TEH oke! bukan sudu besar tuuu...haaa sikit je guna...tu aku pernah cakap kat entry sebelum ni, berbaloi beli...jimat! boleh pakai lama...pheww~


 Next, campurkan pulak dengan satu sudu besar air masak....yee AIR MASAK! nak guna air paip, air suling pun boleh...tapi aku lebih prefer air mineral...hahaha~  apa guna beli water filter memahal kat rumah tapi kedekut nak guna air dia kan?? hihi~


 gaul sehingga sebati...nampak macam sikit je kan?? masa first time aku guna masker ni pun tak konfiden je dengan instruction kat botol tu...macam salahhhh je...tapiii bila dah tepek kat muka...baru yakin memang betullllll lah instruction tu...kau yang tak reti bajet kelebaran muka sendiri nak salahkan instruction pulak kannnn...kuikui  :p


 see! ngam² je bancuhan tu untuk disapu ke seluruh wajah tembun ai...ngeee~  tunggu dalam 30 minit atau sehingga kering then boleh la dicuci...masa cuci tu terasa daki², blackhead, whitehead, yellowhead segala mak nenek colorhead keluar dari muka tau! segar je rasa lepas tu... ^__^


dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ofkos lah Zafirah ada aksinya tersendiri  bila tengok mama bermasker...dulu dia tepek stcker kan??


kali ni aku tepek sikit masker tu kat muka dia...ahahaha~  err takde efek pape kotttt...dah kata organik,,,hehe~


Senang je paham cara² nak guna masker organik warisan ni kan?? oke now jom tengok testimoni pengguna² Masker Organik Warisan...



ze penjual... :)


Antara kebaikan Masker Organik Warisan:
1. Melembut, melicin dan menghaluskan kulit.
2. Memudarkan parut jerawat dan penggunaan berterusan
kulit menjadi mulus dan gebu.
3. Mengelakkan jeragat dari membiak dan memudarkan parut jeragat.


Jom order Masker Organik sekarang!! TANPA PENGAWET & KIMIA 100% ORGANIK! wohoaa!

wassap/sms: 0123952514
price: 29.90


Happy spa! (^^,)





p/s:  hari ni start cuti CNY...wohoaa! ^_^


Terima kasih sudi membaca!

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bagusnya

eima said...

menarik .... pasni lagi cun la kulit yana yg dan cun dengan ephyra ni

Dhiera nadhirah said...

tibe-tibe terasa mahu mencubanya.

Diana Rashid said...

rasa cam tergoda je..heheh

Julia Johari said...

Ku dah lama x bermasker ni yana...ishhhhhhhhh cm tergoda je tgk zafirah pun bermasker...leh kasi Qi bertambah macho lg masker hahahhaha leh ke hahaha

Puteri Beribiru said...

bestnya..masker jenis gini dah tentu masa basuh tu boleh jadi scrub sekali..
ehh jimat ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015