Aug 15, 2014

Percutian 2015?? oh there goes my money!! T_T

Assalamualaikum...



Adik aku post gambar ni kat wassap group...kelas kau jah konvo dalam Royal Albert Hall...pfftt! tapi tu bukan point aku buat entry ni...bahaha~   ko nampak tarikh dalam bulatan merah tu???


6 May 2015...


adik dah pesan....SAVE THE DATE!! pastu siap paste link promo MAS... (-_-")


Nasib baik adik aku ada sorang je....and setahu aku tak pernah lagi aku attend mana² konvo dia....especially time dia habis degree kat UIA sebab time uia buat konvo day tahun lepas dia dah ada kat London pun....lagipun anak aku baru sorang...walaupun kos tiket dia sekarang dah sama harga dengan orang dewasa sebab umur dia dah 2 tahun ++....mama pasrah nak! pejam mata bayar tiket awak..  T_T   nak tinggal tak sampai hati pulak kan....huhuhu~


Moh ler kita simpan duit....kalau tetibe korang nampak MAS or Emirates or KLM or apa² airlines yang ke London buat promotion, sila roger aku dengan kadar segera....kalau takde promo memang nak pengsan tengok harga tiket...baru tengokkkkk je tu...belum beli lagi....kos makan minum kat sana lagi....adeyy~   demimu adikkkk...demimuuuu Albert Hall....eh! *motif sangat!*  :p


oh kos penginapan aku tak perlu risau...sebab adik aku nak sambung lagi PHd kat sana...so kasi semak rumah dia je...dah jimat kat situ...mungkin makan minum pun boleh paw dia jugak or maklang aku yang meniaga kedai makan kat Chinatown...kahkah~   asal boleh jimat kita jimatttttt! :p


Lepas ni kalau korang ajak aku pi mana² tempat berbayar pastu aku macam kerek takmo join ko jangan kecik ati pulak...mohon faham aku nak kena bajet nak pi konvo adik kesayangan kekdahnya....bahahahahaha~  *muntah!*


Doakan urusan kami dipermudahkan....amin~  (^^,)


blog adik: Spoonful of Sugar








p/s: nampak tak usaha akak awak nak pi konvo awak macam mana?? tak reti² lagi nak belanja LV???? purse pun jadi lah! >_<

 Terima kasih sudi membaca!

11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow

Chekgu Azrine said...

nak ikut!!!

Norma NML said...

betnya..InshaaAllah..niat yg baik akan dipermudahkan :-)

eima said...

pi london ..... syoknye .. 2nd time lah ni

Liyana said...

amboi bestnye :)

Bzah Ismail said...

MAS buat promo utk government staff..ke London xsilap RM8k jek..

Sitiaminah said...

mahalnye 8k. yg promo baru2 ni return flight to london xsmp 3k.

simpan duit dr skrg aa...xde beli2 on9. lv tu mak datok mahal dia...kasi brand lain la...Kate pun xpakai LV. =P

PeRdU cINta said...

Demi silaturahim darah daging..moga Allah permudahkan setiap perancangan..

dhiera said...

wow...konvo dekat albert hall siap. kurlass!

::EIDA:: said...

ape ape pun kasi selfie bile tibe LONDON okayyy hehehhehe~

Irz Zack said...

seronok lah sambil pegi convo dapat jugak terus bercuti kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015