Aug 21, 2014

Thank you dik!!!

Assalamualaikum...


Hari tu aku pi amek parcel yang adik post kat rumah kawan dia....ada la kisah kenapa dia post kat rumah kawan dia...malas aku nak elaborate...huhu~  banyak jugak barang yang adik post...kira macam souvenir dari London kekdahnya....semua orang dapat sorang sebijik souvenir...termasuk lah dak encem, makcik pakcik kesayangan and siapa tah lagi adik bagi...tak ingat dah....haha~   lama betul parcel adik nak sampai Malaysia...dalam 3-4 bulan jugak la barang nak sampai....tapi semua orang memang puas hati sangat dengan hadiah² adik bagi....Alhamdulillah....


Dak encem dapat kemeja....nasib baik muat² kaooo saiz adik pilih...aku risau betul baju tu tak muat....ate my dak encem membesar bagai johan sejak dua menjak ni....bahahaha~  :p


Ayah pun dapat shirt...macam sweater + kemeja...cantik! mak dapat set measure cup and handbag....


Aku??



 ni barang yang aku dapat....errr akak awak belum peknen anak nombor dua lagi ni....


krikk krik...krik krikkk...


eh iols tak merunguttttt....syukur Alhamdulillah dapat jugak hadiah....dari UK lagi....ko ado? bahaha~  majalah² tu belum sempat nak baca lagi....asyik sibuk je...duk rumah pun sibuk....huhu~  wipes tissue tu pun belum bukak lagi....stok ada lagi kat rumah...tunggu dah habis stok baru bukak...lotion², ubat gigi, nappy cream segala tu pun tak guna lagi....pun sama stok kat rumah belum habis lagi...  :)


Tapi yang sedihnya part makanan tu....


dah expired daaaa~   T_T   maybe adik pun tak sangka parcel dia makan masa 3-4 bulan untuk sampai Malaysia...dia kata sepatutnya amek masa sebulan dua je....sekali lama pulak...erm takpe lah....anggap je bukan rezeki Zafirah nak merasa instant food Heinz tu....huhu~


Yang chewable vitamin ke apa tah tu....Zafirah tak suka....dia gigit sikit pastu dia buang...tak sedap kot....hahaha~  nasib baik ada seketul je.... :) 


Adik kata sepatutnya aku pun dapat handbag sekali...tapi abang kawan dia tu dah tersilap bagi handbag aku ke orang lain....ala jenama biasa² je...jenama Next kot...kawan² adik aku jugak yang dapat beg tu....so adik kata nanti dia ganti dengan handbag lain....that's why aku asyik berlagu mintak LV je kat dia....kahkah~


Anywayzzz...thanks a lot dear sister...balik mesia bulan 10 sok bawak lagi hadiah lain....nanti yana gugel barang apa best nak paw awak... >_<


kbye!



 Terima kasih sudi membaca!

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

Liyana said...

bestnye adik belaja oberc.. at least dpt numpang pe ptt hihi

Chekgu Azrine said...

Untuk kakak yana..hikshiks

Diana Rashid said...

Nak bag jugak....bag palstik pun tak pe..asalkan dari london..ekekekek

eamy milea said...

kat sana barang branded murah2 ...pinggan mangkuk corelle.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015