Aug 6, 2014

Gelagat Aqilah dan Zafirah

Assalamualaikum...


Hari Ahad baru ni aku pi beraya rumah Sue....aku kenal Sue dah lama....dari tahun 2010 tak silap...masa tu kitorang sama² kerja kat Jabatan Perangkaan Malaysia, Putrajaya...aku kerja situ kejap je...3-4 bulan gitu tak silap....jawatan sambilan je....pastu dapat offer tempat lain aku berhenti....rindu gila opis perangkaan....staff² semua baikkkkkkkkkkkk sangat!! tsk tsk~  :')


Sekarang, memasing dah ada haluan sendiri....ada komitmen sendiri....tapi kitorang masih berhubung via facebook....aku ajar Sue buat blog...hehe~  tapi dia lagi hebat dari aku....tu header aku, watermark aku, Sue lah yang design kan....hihi~


Kali terakhir aku datang rumah Sue masa raya 2 tahun lepas kot....Zafirah tak lahir lagi masa tu....now rumah Sue dah pindah block lain....berpusing jugak la cari....haha~  kemain seronok Zafirah jumpa Aqilah...sebab Aqilah peramah...ramahhhhhhh sesangat!! aku pun seronok jumpa dia....huhu~


see? tak kisah pun dia nak sharing tab dengan Zafirah...huhu~



alolo sayangnya lah Aqilah tu yeee...ngee~  beza umur Aqilah and Zafirah cuma 10 hari...Zafirah lahir 14 Februari, Aqilah lahir 24 Februari...kan Sue?? hihi~


over sangat senyum tu...hehh~   ouh aku siap mandikan Zafirah kat rumah Sue...bahahaha~  tu memang baju tidur pun sebab dah malam masa ni...memang rumah terakhir kitorang beraya untuk hari tu....saja explain kang ada lak haters sibuk pertikaikan nape aku pakaikan anak aku baju tidur pi beraya rumah orang....puii~



"posing apa pulak niii??" - kata Aqilah  :p


lol~  :p


dulu officemate...sekarang blogger-mate... ^_^   gelap lak gambar dengan tuan rumah...haha~  lampu tak cukup cerah lah kat sini... :p


Sebenarnya ada motif lain jugak aku datang rumah Sue...tuuuu pasu yang aku pegang tuuuu....Sue tolong belikan...lama dah aku cari pasu tu...bahaha~  tah pape! aku tak guna lagi pasu tu...tengah cari artificial flower nak letak dalam tu....nanti dah ada 'bunga'nya baru kita story...  :)


Nanti mai beraya kat Bangi lak ye Sue...tak puas jumpa Aqilah.. ^_^



 Terima kasih sudi membaca!

9 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

alahai baiknya anak-anak dara ni.. harap besar pon leh jadi kawan baik macam mak diorang

=)

Fazleyatul Aini said...

dua2 comel ni

UMIE SUE said...

Tenkiu yana..sebab dtg raya...rinduuunyeeee..dah lama sangat tak jumpe..aqilah suke sgt kawan dtg

Liyana said...

alahai comelnye... big girl sgt dua2 ni :)

MissNadia said...

hehe.. serius comel budak budak ni.. senang je dah beramah mesra.. bagus

cik hani said...

anak-anak besar ni memang tengah best beraya dan berkawan

Aty_Fared said...

alolololo..comel nya lah gelagat dak 2 orang ni...

Cik Asma BLuppy said...

comelnya zafirah peluk aqilah tu. comelx100

My Aisy said...

macam adik beradik la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015