Aug 28, 2014

"Mama nak Naik Horse!"

Assalamualaikum...


 Dulu masa Zafirah baby² dia cukup penakut dengan patung besar² macam ni....sekarang kemain eksyen....tapi bila suruh pegang takut jugak! hahahaha~  #aptb


Banyak dah binatang yang dia kenal...Alhamdulillah....salah satunya Horse...walaupun tak pernah kot tengok horse secara live...tapi selalu tengok kat buku and tv and henpon mama...dia kenal jugak horse tu apa...ngeee~   *thumbs up!*


eh papa?? over lak dia...kahkah~


sila posing dengan anak plisss!  >_< 


nyawaku!


Tak dapat naik real punya kereta kuda, dapat naik patung pun jadiiii lahhhh....suasananya lebih kurang je....bezanya patung statik...tak merasa la bergerak²...tapi naik patung takde bau busuk...kannnn....huhuhu~  


InsyaAllah ada rezeki kita pi lah naik real punya kereta kuda ye Zafirah...bertabahlah dengan jadual mama papa yang sentiasa sibuk!


lebiu to the moon and back! ♥ ♥






p/s:  ni namanya entry 'asal boleh'! terpengaruh dengan Lya...kuikui

 Terima kasih sudi membaca!

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

siap leh naik ek

eima said...

Uik boleh naik ke ....slalunye nk belek lelebih pun x bleh....syoookkkk

Diana Rashid said...

heheh..memang naik kuda betul ,bau busuk.maisara pernah di ajak naik kuda masa kat kedah.dia nangis2 tak mau.ingatkan takut tapi nangis sebab bau busuk..hahahah

Cik Puan Eka said...

tapi kuda tu cam real je kak. hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015