Apr 23, 2013

Super Ring...Apa tu??

Masa duk sepital hari tu, aku wassap ayah aku mintak dia belikan kudap²....
sejak² aku beli android ni ayah aku kemain suka wassap² aku...
tak main dah sms biasa ni....jimat katanya...haha~

Aku mintak dia belikan kudap² favvy aku...
bosan kot duk sepital...
masa 3 hari pertama kat sepital Zafirah kerja dia mentido je...
takkan aku nak join tido sekali??
mau sembab mata aku kalau asyik tido je...
tu kena ada kudap²...
sambil² layan tv, mulut mengunyah....
makanan sepital bukan sedap sangat pung! hehh~



serius comel ayah aku tah tahu Super Ring tu apa....hahahaha~
tapi ayah aku tetap carikan woo walaupun dia tak tahu menatang super ring tu...
ai is anak kesayangan ayah....
lantak di situ kalau ai nak perasan sekali pun...muahahaha~



2 peket teros ayah belikan!! pfftt~
mekaseh banyak² ayah...
aku makan kongsi² aa dengan dak encem...
bila dalam sepital, rasa super ring pun dah lebih kurang je macam makanan sepital...boleh?  -.-'
tapi tak membazir...dun worry...
memang licinnnnn kitorang makan....ngeh³~

Korang....suka dak Super Ring??
suka makan jajan apa??  :)



 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

20 comments:

Nurzakiah Hanum said...

anum suka sangat2

CikNaa said...

sukeee sgt!
tp xbleh mkn sokmo time ngandung nih..

Lya Colours said...

tak suka. aku suka rota hehe

Cik Eka said...

sukeee sangat.

tapi rasa dia tak sehebat dulu2.. hehehehe

Cik Puan Fadli said...

pebret sgt!!!!...lg satu, roller coster perisa keju...yummy!

Yun said...

COmel DP ayh akk...Alvin tuuu...hehehe... SUper ring mmg sdp..:)

Mimy Hamid said...

sukaa gak ni ...pastu makan macam pakai cincin...masuk satu satu dalam mulut

cik hani said...

dulu..super ring ni mmg favourite..
pakai kat jari macam cincin..
oren semua jari..

hikhik..
tapi cikgu marah makan sebab banyak bahan kimia..
mak pulak tak peduli pun sebab dia pun makan sekali kita punya..
haha

Aty_Fared said...

I pon suker supering ni...!! Ni jajan lame dah ni kannnn....:-)

aDisH.sHidA said...

dulu makan super ring nie yang pek kecik 20-30sen tu..pastu habis oren..hehhee

Cik Tia said...

hehee .. ayah yang memahami :)

Cik Yatt said...

yatt suka..tapi tak mkan skali bnyk..sbb cpat muak

eima said...

byk sgt kaler ...sampai aku bertambah2 suka ...huahuahua

aizamia3 said...

banyak sangat pewarna..
kalau makan untuk diri sendiri ok.. ;)

lain dari tu twisties pun sodap.. ;)

mrs kayrul said...

anak kayrul peberet super ring nie...tapi leceh super ring klu makan kang abis tangan kotor lekat2 kesan super ring tue

diana said...

akak pun suka..letak kat jari bagi cukup 10 lepas tu makan satu2...hehehhe..

tapi dah lama tak makan sebab maisara ni kalau dia nampak dia hadap sorang je..bahan perasanya banyak nih..tak elok untuk dia..

Rozuan Ismail said...

super ring seap tp byk perasa.x elok utk kesihatan

sarah said...

sy pun suka jajan..mamee monster

Sumijelly Sumi said...

makanan zaman kanak2...

tp sekarang supering mahal.. dan kecik kan?? dulu murah jer..huhuhu

Sumijelly.com

SweetLikeWhat said...

comel ayah pandai wassap..suke jugak super ring tuh..paling suka rota..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015