Apr 26, 2013

Layan Iron Man 3 Malam ni~!


yeyy! malam ni pi tengok Iron Man 3 yaw!
kompeni belanja tiket...
tayangan amal katanya...
harga tiket rm100...pheww~  *amal sangat!*
dah la dapat seat depan sekali...
merasa la sakit tengkuk malam ni...sobsob~

Mekaseh bos belanja tiket memahal...
susah² je...ngeh³~
aku rembat 6 tiket sebenarnya...
kompeni beli doploh tiket...
so ikut lerr memasing nak amek berapa banyak pun...
ingat nak amek lebih tapi ai is segan walaupun big bos tu bapak ai je...muehehe~
takut dia ada nak bagi kawan² dia pulak ke...
entah ada ke idak warga emas layan Iron Man....
kawan² ayah aku tu consider warga emas la...
aci tak cakap gitu??
kawan² ayah yang baca blog ai mesti sentap kan....muahahaha~
tak reti menjaga hati betul anak bos ni..... v(^_^)"

Aku angkut sekali Zafirah tengok Iron Man 3...
dia bukan boleh kena tinggal...
dengar orang bukak pintu je dah menggelabah nak ikut...grrr~
hopefully Zafirah behave ye malam ni...
nanti mama belanja pop corn...eh!  :p

ermm takde cerita pasal Zafirah hari ni...
makanya sila lah layan rapuan mama Zafirah...bahahaha~  :p


kbai~! (^^,)








p/s:  tayangan amal ni 1 Malaysia tak silap...and aku perasan banyak jugak kompeni yang belanja tiket wayang Iron Man 3 untuk staff²...kompeni korang ada belanja korang dak?? kui³~   ^_^


Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

aizamia3 said...

4 tiket tu..
kalau ai dapat.. cukuplah untuk ai, en. suami, dak Kakak dengan dak Adik..
dak Nuha.. eerrr... Nuha tinggal boleh tak.. hehehe..

YanaUjang said...

baby xyah tiket kak...pree jek..huhu

diana said...

tak de pun...ekekkek

Fai CeritaCinta said...

wahhh, bestnye dapat tiket free..

Rozuan Ismail said...

boss sy sgt kedekut.haha

nabilah_2908 said...

weeehu...best.. :)

cha said...

alaa asal tak bg i tiket lebih haha kalau tak boleh double date :p

hazman fadzil said...

Banyak gak laa buat tayangan amal termasuk ofis member aku tapi tiket RM200 ko....huhuhu

eima said...

kampeni ai dlm masa freeze skrg ni ...muahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015