Apr 29, 2013

EH! Hari ni Anniversary Kita ke?? muahaha~

Assalamualaikum...

Pagi tadi before keluar pi keje dak encem bersuara...

"Happy Anniversary..."

erk! hari ni berapa hari bulan??? apesal dia yang ingat?? ayakkk! TERmalu ai...hahaha~


err ai takde gambar terkini kami berdua, sekeluarga...so ni je la yang latest...pengantin tu background je...boleh abaikan...muahahaha~  bayangkan pulak anak aku dah dua orang...gini lah ghomannya...sorang terlebih zat, sorang macam kurang zat....kahkahkah~  v(^_^)"


syukur Alhamdulillah....genap 2 tahun ikatan perkahwinan aku dan dak encem...segala suka, duka, pahit dan manis...semuanya kami lalui bersama...

Selama 2 tahun jugak masing² belajar erti 'perkahwinan'...give and take itu perlu....untuk eratkan lagi ikatan, kita kena bergaduh...EH! wakakakaka~   tapi betul kut teori aku tu....aku rindu betul nak gado dengan dak encem tiap kali dia pi outstation....ngeeee~   :p


 Setiap hari bila bangun tido, pemandangan terasa sejuk dan tenang bila tatap wajah² kesayangan hamba...


 dunia pasti terasa mati bila salah seoran tiada di sisi....giteww~  ^_^


kredit gambar to ainsyafiqah...tak ingat pulak mana aku letak link blog dia...huwawawa~  :p


Rasa macam baru semalam menikah....baru semalam merasa beranakkan Zafirah....Subhanallah....indah sungguh pengalaman² tu....walaupun trauma beranak tak habis lagi ni...kahkah~


Ya Allah...berkatilah hubungan kami....bentukkan lah kami sebuah keluarga harmoni yang diberkatiMu....mekarkan lah cinta kami, kasih sayang antara kami dan berkekalan hingga jannah...amin~


Happy 2 years anniversary papa! terima kasih bagi ai rasa pengalaman jadi isteri and mama..hewhew~  jom pi detim celebrate malam ni...ai nak paw yu nih...Zafirah kita hantar rumah ayah long dia je...kekeke~  ^____^







p/s:  bagi Zafirah adik?? errr~  *pitam!*  @_@


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

17 comments:

aDisH.sHidA said...

semoga bahagia dan berkekalan hingga je syurga..

sekejap je kan rasa dah 2 tahun..erm, betul tu bila zafirah nak dapat adik nie..hehe

Mas Zull said...

assalamualaikum yana...hepi anniversery...:)

Capt Lalok said...

Yana N ujang,

happy anniversary
semoga bahagia dan di dalam Lindungan Allah. :)

dhiera said...

happy anniversary yana!

Sukma Haron said...

happy anniversary....

Lya Colours said...

happy anniversary uolsss

mrs kayrul said...

happy anniversary..cepat2 bagi zafirah adik...hehehe

Rozuan Ismail said...

happy anniversary. gittewlah luper anniversary sdiri. naseb baek ujang x merajok

Rinna said...

Selamat Ulangtahun perkahwinan Yana dan Dak Encem..Moga kekal bahagia hingga akhir hayat..

eima said...

semoga ko kekal bahagia dear sweet couple la korg ...comey

ieda immi said...

selamat ulantahun dik !
dah 2 tahn kannn
sekejap je masa ..
bila zafirah nak dpt adik ! ;
aggagagga ;))

MZ said...

hepi anniversary kak yana dan abg ujang...semoga kekal hingga ke akhir hayat...

Cik Eka said...

happy anniversary..

cepat sgt masa berlalu.rasa baru je tgok akak bertunang. tibe kawen n beranak zafirah.hehehehe

suka baca cita2 pasal baby.kawen.hakhakhak

Nur Zulya said...

epy anibeseri pasangan bahagia.Semoga kekal hingga akhirat.amin :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, happy anniversary! semoga bahagia dan dikurniakan cahaya mata satu pasukan bola ye. hihi :)

aizamia3 said...

moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. ;)

selamat hari ulangtahun buat Yana n dak Ujang.. ;)

diana said...

jangan la bagi adik lagi,...dia baru nak paham manja tu apa..ekekekek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015