Jun 2, 2010

Masuk Contest Sambil Layan Jiwang

Sebenarnya hari ni nak update pasal makan², tapi sebab 'pembaca kad' (card reader) tertinggal kat rumah, makanya update cerita lain pula...kalau fikir secara teori keagamaan atau psikologi, mesti ada sebab pembaca kad tu tertinggal....tak berkat kut kerja tapi tulang dicuri dengan bermain internet...*hei anda anda semua paham ke isi tersirat ayat aku tu??sangat berfalsafah tau!* miahahaha~

Disebabkan agak kelapangan masa,  maka diharuskan untuk meluangkan kelapangan masa ni dengan aktiviti yang berpekdah...daripada main game kat facebook baik update blog...ilmiah gitu...wakakakaka~  (-_-")

Sekarang ni ada banyak iklan nuffnang yang membolehkan kita memasuki contest lalu memenangi hadiah yang lumayan, rupawan. menawan dan segala macam 'wan' lagi untuk dimenangi...*gitu kannnn*
Before ni aku ada juga cuba² join contest mister potato..tapi time tu untuk suka² sebab game dia best..hehe~
Sekarang aku join contest anjuran Nestle Coffee-Mate



:: Tema contest memang jiwang aa...weewwiitttt~ ::





:: 1st step kena jawab soalan kacang putih je weiii...tengok je video tu confirm boleh jawab lah...unless korang tengok video sambil pejam mata memang la tak dapat jawab..hahahahaha~  romantik weh cerita ni..hero dan heroin cute² gitu..awww~  tak sabar nak tunggu next episode yang akan keluar bulan ni gak..tak ingat tarikh...huhu~ ::





 :: 2nd step kena tulis mesej cinta ecece..pe lagi weii time ni la korang nak tunjukkan bakat romantik yang terpendam dalam sanubari korang tuh..kut² la kan malu nak luahkan kat kekasih kahkahkah luahkan kat contest pun oke..kurang² dapat gak adiah...luah kat kekasih kurang² dapat senyuman je...wahahahahahahaktuih~ ::




:: 3rd or last step is korang kena sebarkan contest ni kat 3 orang rakan taulan... ::





Senang bukan?? korang boleh join berapa kali yang korang suka...aku baru join 2 kali..tak larat la nak fikir mesej² cinta tu...ai ni awek rock yang belajar drift...jiwang² is sooooo not my style *terasa nak lempang diri sendiri bila baca balik ayat tuh * lalalalalala~

Dah la senang, hadiah pula very the bombastik kaooo....



:: WOW!! hadiah utama ke Bali tuuuuuu!
Hadiah saguhati hamper nestle...oke la kan..kalau takmo hamper tu korang jual la..dapat gak duit...muehehehehe~ ::




err ada macam Hanis Zalikha tak?? wakakakakaka~


Selamat mencuba and good luck to all!!


Aku nak sambung siapkan report kadstaff....papai~



19 comments:

rAy jR...@...Aliff said...

msg2 cintaa????erkkk...mmg fail..kakakaka...


lau msg2 laen bley..hak3.....

niesz said...

niesz da tgk video tu..mmg best giler..6 jun nnti episode 2 die kuar..tp tu la..nak masuk contest ni..tp xreti la nk jiwa2 nie..ehe..gud luck kak yana.. :)

lionteen said...

gud luck yek..
se nk msuk..
tp mls tul la nk pk ayt jwang2 ni..
hehe

embun d tengah malam said...

gud luck

syahira ariff said...

saya join gak kontest nie
cuma nak tanya
"apakah mesej cinta sis tulis kat peraduan nie?"
keh keh keh!

meo188 said...

nanti nak g bali sesame y :D

JULYA said...

tu ar ingat salah blog tadi...sebab biasa hanis je yang wat keje2 m'promote iklan ni.hehe.letak lirik lagu di terima tak...kuikui

y@n@ M!B said...

:rAy jR...@...Aliff:
ye ke fail?? lalala~ =p

y@n@ M!B said...

:niesz :
sweet kn cite dia..i loike! ^_^

y@n@ M!B said...

:lionteen:
haha yana pn xreti..tak tau la diterima ke x ayat2 giwang tuh..(-_-")

y@n@ M!B said...

:embun d tengah malam:
tq =)

y@n@ M!B said...

:syahira ariff :
aa sis xingt daa apa sis tls..haha~ *kedekut* =p

y@n@ M!B said...

:meo188 :
wahh gitu eh..ngee~

y@n@ M!B said...

:JULYA:
cuba la adjust² sket lirik lagu tu..hehu~

wawan said...

salam kenal.. saya pun suka tengok nota cinta tu jugak.. sweet gila =)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hoho.

xtengOk ag neh.

cam besh je :)

y@n@ M!B said...

:wawan:
salam kenal juga =)

y@n@ M!B said...

:miss lolly a.k.a luvfareda:
yup mmg besh..tgk la tgk la ^_^

embun d tengah malam said...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015