Oct 20, 2009

Bau Badan



Skrg ni aku tgh menahan saket kpala..hari2 g keje msti saket pale...mana taknye...toilet opis ni baunye mak aihhhhhh..harum semerbak..jika ayt yg jujur ---> BUSUK GILERRRRRRR!!!!

Wpn idung aku tengah tersumbat akibat selsema babi dan batok yg xsehat2 dr mggu lepas, tp still xdpt tapisssss bau2 bacin yg dtg dr toilet...nk2 meja aku mmg dkt ngan toilet!! adussssssssss...tensionnyeeeeeeee...

Aku xtau la nk slhkan sape..staff ke, bos ke, aci cleaner ke...hurm...mmg plumbing kt toilet tu da rosak, tp ada staff yg xreti2 nk jirus air dlm mangkuk toilet pas digunakan..dh aa toilet ada 1 je, cmpr laki pompuan...loya tekak aku tiap kali msk...aku rasa aku je satu2nye staff pompuan yg gune toilet tu..yg len sume sanggup kuar g petronas b'dekatan semata2 utk buang air!!! perghhhh...bygkan betapa truknyee toilet opis ni...hadoiiii~

Aku bkn la nk burokkn sesapa..just nk luahkn perasaan geram aku ni je...ari2 aku kna bwk BUM utk sapu kt kepala...pasni t'paksa la aku merajenkn diri g petronas utk buang air...sob3~

:: ni la BUM yg aku gunakn..fire sense frm CNi..mmg lega saket pale & sume saket2 urat/muscle bila sapu mende ni ::


Lg satu penyebab aku saket pale is bila bau badan org..klu bau wangi watpe lak skt pale kn (unless die curah perfume sebotol kt bdn die)...skt jiwa raga aku jmpe org2 yg kurang jg deyall nyer personal hygiene..espcially yg merokok..bila dorg abes merokok, msk je opis yg berair-cond ni..waduhhhhhhhhhh!!! b'tmbh2 pening pale aku naseb org opis aku xtau aku ada blog..kakakaka

Aku mmg xske org merokok!! Tp aku tau bkn sume perokok bau bdn dorg busuk..sbb ada je membe2 kolej aku yg smoking, tp aku xde lak mslh duk sblh dorg..pandai jaga kebersihan diri..CINA tu hokay!! ni MELAYU pn xreti nk jg kebersihan diri....uwaaaaaaaaaaa~ sedeynyeeeeeeeeeeeeeeee~~

Since aku ni seorg yg penggeli+pembersih, ada jugak aku bwk hand sanitizer...after g toilet,g smyg and even pgg brg2 opis ni, mesti mau sapu sanitizer..sbb aku rasa sabun yg ada kt toilet tu xcukup bersih..cam da trcemar...huhu...aku juge bwk perfume dlm handbag aku in case xthn sgt bau busuk, aku sapu je perfume kt bj aku...ks wangi sket. klu ada yg terasa tu naseb la kn. aku mmg xreti nk sound tepek, so kna gune cara halusssssss....lalalalala~

:: hand sanitizer frm jusco.buley juge elak H1Ni/ILI/B1N1 (erk!!) dan ianya wangi..huhu ::





p/s: semlm ptg rambut..rasa ringan sket pale ni..=)








3 comments:

joegrimjow said...

hehe
ingt ada gmbar menarik tadi

y@n@ M!B said...

:joegrimjow:
gbre2 yg ada tu xmenarik ke??huhu ^_^

meo188 said...

bau ketiak :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015