Oct 29, 2009

Multipurpose Calculator

Tadi masa aku cbok search formula utk kira volume of cylinder, tetibe aku terbukak lak satu web ni...web ni mmg besh aa..sume formula and converter utk math, physics, SC etc..etc...ada di tulis dlm web ni...uols buleh klik kat sini--> Physic calculation
Untuk search more converter atau formulas uols leh search kt side bar belah kiri web tu...

Tengah aku khusyuk2 begger web tu sbb mmg menarik glerrrr tgk system converter die, aku t'nmpk la plak converter utk 'love calculation'. Huish!! kuingat web ni web ilmiah semata2..tetibe ada gak terselit mende ilmiah len...huhuhuhu~ So aku pn gataiiii lerrr 'menerai' 'love calculation' ni and here's the result......tettttttttttttttttttttttt!!!!~







(saje boh gbr jaoh sket..ngee~)












:: hullaweh!! gumbira sungguh atiku nengok jwpn die..hahaha..korang sila aminkan hokay!!
all u have to do is key in ur name and ur lover's name...kalo uols tgk kt c2 ada 4 column nama..kalo uols ada lebey dr 1 lover, key in je la smpi 4 nama..tgk apa jwpn yg uols dpt utk each lover...hahaha..maybe mende ni khas utk laki je kut sbb column mmg cukup2 4!! muehehehe~
Utk love calculation uols leh klik kt SINI ::



:: Lg satu mende yg wat aku tertarik is Age Calculator . Dgn vangganya aku nk kecohhhh dgn uols, aku lahir 8 Jan, tahun 'harimau'!!!weeeee~ Sila teliti bulatan merah tu ye..wat countdown smpi 71 hari, pehtu ks la adiah besday kt aku...lalalala~ gilerr syok sendiri aku ni..adeh~ ::


Tu saje la update utk aku ari ni..saje la nk share2 mende menarik dgn korang..heee~ nnt ada pape story menarik lg aku cite lg naaaaa...skrg, pi wat keje!!! ish3~ men tenet je korang ni kn..lalalala~




p/s: Finally, dpt gak aku pi Genting Ahad ni, ada Konvensyen Juara CNi..akn ku story mory kt uols nnt ye...the best part is, the whole family members pn pi jugak...mak, ayh & adek...weeeeeee~ Thanks a lot to dak encem tlg carikan hotel utk my famili..last minute booked, dpt gak la kt 1st world hotel...Alhamdulillah...parents aku xcaya sbnrnye aku pi genting tu, last2 aku angkut je sume..ks dorg tgk aktiviti aku....hahahaha..jujur dan baek aku ni..ank dara sape la ni...lalalala angkat bakul sendiri~







4 comments:

POSH76 said...

bessnyer gi genting...nanti amik gambo bnyk2 yer...enjoy

y@n@ M!B said...

:posh76:
gbr byk2 tu wajib! huhu ^_^

niesz said...

nk wat gak tp cam xmungkin jer..ye la..niesz xde special bf..huhu..xpe la..nnti da jumpe niesz nk wat gak la..niesz simpan dulu website ni..hehe..

xpnh lg g oliday ngan family kat genting..emm..mayb 2 thun lg kot..

y@n@ M!B said...

:niesz:
utk stdy pn leh rujuk web ni..berguna gak la..huhu..
*nk itot niesz pi genting!!weee~ ;P *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015