Oct 6, 2009

Raya di OU


Oh..suda lame rupenye aku x update blog..ada org windu ngan aku x??ngehehe~ pasan!
Kt opis br aku ni, bos agak strict..xleh tgk staff goyang kaki, especially men tenet..die ske tgk org bzzzzzzzzzzzzzzzzz manjang...so mmg payah sesgt nk update blog..lgpn aku ni br je keje c2..kang ape lak staff2 len ckp kn..huhu

Wokeh, since skrg ni masih bln syawal, aku nk cite psl raya lg..weeeeee~
Wpn da nk ujung2 raya ni, still ramai lg org wat opn ouz..aku pn x t'kecuali di'invite' utk g opn ouz membe2...yipppiieeeeee! aku kalo bab2 mkn ni mmg lajuuuuu je..hohoho..

So ari Ahad ari tu, aku pi la raya umah membe opis lame aku kt ptrjy nunnn..Su name diberi..ewah!~ Memule plan mmg nk g byk umah, tp last minute cancel...haish..rosakkn mood raya btol!! tp xkesah la...dpt raya 1 rmh pn jd..pehtu, masa2 t'luang tu..ape lg...g ngedate la jwbnyeeee...lalalalalalala~

Tetibe dak encem rajen lak nk bwk aku jenjln..lame dh x merayau jaoh2 dgn dak encem..hak3! weols g OU...payah wooo dak encem ni nk bwk aku jenjln jaoh2..letih la, mls la..tu je la alasan die..adeh~

Weols gerak g OU dlm kul 1pm cemtu..aku dgn pakai bj raya lg..haha..sempoi! layan je la piccas eh..nk cpt ni, da mlm, nk tdo...ngantok sgt dh ni..isk~

:: weols g tgk wayg cite 'Momok'..pada sesapa yg lum tgk aku suggest uols download je la cite ni kt tenet, sbb pd pendapat aku cite ni kureng besh! dak encem pn rasa cemtu gak..lalala~ ::


:: ni kwn2 dak encem..weols jmpe kt OU..tgk wayg and dinner skali dgn dorg ni..Fitri (kiri) & Lan (kanan) ::


:: pas tgk wayg, g mkn kt Burger King..ni aku punyerr..Whooper..besar & mengenyangkan..buurrrpp!! ::


:: this is our fries..dak encem bli set besar..poyo je kn..naseb burger die kecik..huhu ::

:: olololo smpi stim mate menikmati burger tu..lalalalala~ ::


:: mcm biasa la aku mkn mcm 'pengantin' gitu..hohoho..tp abes hokay! bdn je slim, aku pn xtau mane mknn2 tu pegi..ngee~ ::


:: Finally, foto gedik dr dak encem & aku..gbr sengaja dikaburkn sbb posing agak memualkan tekak..hua3~ ::


Pas solat Maghrib, weols pn balek lerr..mls blk lmbt2 sbb mak aku x sehat...

Until da next post..wassalam~~~





p/s: Mudah2an skt kaki mak aku cpt sembuh...ssh ati gak aku dibuatnye...aku dh la keje jaoh, mak aku lak sorg2 kt rmh..ayh aku pn keje, tp die bley je nk g kul brape die ske..huhu...riso pk mak aku g toilet sorg2, mkn minum die...hadoiiiiiii!!!!~





5 comments:

POSH76 said...

bestnyer gi tngk wayang...tngk momok lagi...hehe

y@n@ M!B said...

wuuuu tp cite tu xbesh kak posh..huhu~

chipsmore said...

momok x best?? ok..save duit...hehe ;)

Rinna said...

Wooohh..patut gi open house..tapi pi satu umah aje ekk.. pas tuh gi date ekkkk..heheh bijak2..

Tak best ekk cite momok tuh..nasib baik skrg nie mmg tak penah gi tgk wayang.. tunggu je laa tayang kat TV

y@n@ M!B said...

:chipsmore:
yup, download je..huhu ^_^

:k. rinna:
nk wat cane, tn rmh xde kt rmh, tu cancel je opn ouz dorg..huhu..
btol3..tggu tyg kt tv je..huhu ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015