Oct 13, 2009

Island Red Cafe



Hr ni aku mc sbb demam..wuwuwuwu..br semggu keje da mc..ish3~
tp ada baiknye sbb dpt update blog..ngee~

Ari Ahad br2 ni, adk aku dgn baek atinye lanje aku dgn kazen aku (yati) g mkn kt Island Red Cafe..weols g kt Seksyen 7 Bangi...adk aku jd members kt cafe ni..so klu mkn dpt 15% rebate @ diskaun..ghopenye cafe ni wat konsep MLM..tp aku xbrape nk paham sgt marketing plan die, so xdpt nk cite..huhu..klu uols nk tau g je la caw. memane ty kt owner restoren tu je...lalalala~


:: dr kiri; teh ais (yati punyer), sprite lemon (aku punyer) & fresh oren (adk punyer).
Sume mabelessssss!! ::


:: ni adk aku punyer meal..noodle ape tah..tp mmg sdp!! ::



:: ni lak meal kazen aku, fish & chip..taste die pn agak sedap..tp xsmpi tahap mabelesss lg..huhu ::



:: lastly, chicken chop for moi...black pepper sauce die sgt sdp..mabelesss!! ::


Pada yg xpnh g, tpt ni mcm ala2 kopitiam..menu, arge pn lebey kurg kopitiam...cuma kt cni leh jd member utk dptkn spesel price and die ada wat konsep MLM (multilevel marketing) which aku xphm sgt marketing plan die, cane nk dptkn duet, point, etc..etc...rate utk food aku leh ks 8/10 (aku br rasa 3 jenis meal..lalala~). service lak, ermm...kna tgk tpt, sbb yg kt bangi ni br bukak...dorg mcm blurr2 sket...adk aku ckp kt kuantan, pahang, manTOP service die...

So camat mencuba ye uols2 sekalian....daaaaaaaaaaaaaaaaa~





p/s: td g klinik, doc ks mc sehr je..kedekut nyerr doc..bkn kna charge pn ks mc lebey2..haish! =(







4 comments:

POSH76 said...

i pun teruja nak p tempat ni...mcm interestingkan...hehe

y@n@ M!B said...

yup mmg interesting pon..hehe..sila la try =)

makdara TERdiva said...

wujud lg rupanya island red cafe ni..

kontroversi dulu nih..

YanaMIB said...

x wujud dh cafe ni kak..ni entry 2 thn lepas..hihi =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015