Oct 1, 2009

New Office


Hr ni secara rasminyee aku msk opis br...nervous mmg ada sbb xtau cane opis mate kt sane..tp Alhamdulillah sumenye ok...opis mate sume nice! i loike! cuma environment je kureng..b4 ni opis sgt la besau smpi nk g cafe pn kna trn nek lift, tp opis br ni, yela company biase2 je, nk g mkn kna g restoren2 b'dekatan..hope uolls phm la maksud aku ye...huhu~

Mcm biasa, 1st day keje mmg relax abessssssssss!! pc pn xde sbb ada org gune nk wat kojo die..urgent katenye.esok br smpi pc br...xpe lah kn..naseb bwk bk cite..huhu..tp ada jugak la aku stdy2 sket psl projek2 yg deyall jln kan...utk bhg aku (C&S), sume projek ada kt Sabah..kawasan pedalaman lak tu..hadoiiii!!! naya la aku nk pi site sok..adeh~

Td jugak ramai lak dak2 opis lame msg2 aku ckp windu la, dorg sunyi la aku xde, gud luck la, etc..etc..etc...bertmbh2 la sayu ati aku..maken windu weiii dgn uols!! isk~

"Ya Allah tabahkan lah hati hambaMu dlm menempuh segala dugaan dan cubaan dalam usaha meningkatkan pencapaian dalam hidupku..Sesungguhnya aku cuma hambaMu yg lemah dan Engkau Tuhan yg Maha Adil lagi Maha Mengetahui apa yg terbaik buat hamba2Mu...aminnnn..."




p/s: tetibe td gado lak dgn dak encem..adeh..lg la sayu ati aku..sob3~ =(






4 comments:

f|rd4szLer said...

congratz

y@n@ M!B said...

:f|rd4szLer:
tq =)

niesz said...

emm..lpas ni mesti dpt experience br kan..
word smart k..
hihi..

y@n@ M!B said...

:niesz:
hehe tq dear..riso pn ada ni =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015