Oct 19, 2009

Pandorum VS Papadom



Setelah mereview cite ni di blog ariey, tergerak ati aku utk tgk full story kt pawagam..kt blog ariey ada je tnjk full movie, tp almaklumla tenet/comp kt opis ni cam harammm je, so xpuas nk tgk through tenet..makanya, aku memaksa mengajak dak encem teman aku tgk cite ni kt pawagam...





Cite Pandorum ni mula ditayangkn pada kames lps (15 Oct), tp aku g tgk ari Jumaat...Cite ni psl alien2 and psl manusia pindah g planet len...haaaaa...klu nk tau selanjutnya sila la tgk sendiri..xpn klik je kt arieyblog ni utk tgk wayg free..ngeh3~

Aku sbnrnye kurg phm cite die sbb dak encem cbok ty2 aku soklan bile tgk cite2 cemni..haish..geram! slhkan jugak dak encem tu..haks!
Hero die yg laki tgh diri ats jambatan tu, heroin lak awek cun tu..hehehe...no romance!! agak ganaz, tp jln cite yg menarik...lalalalala~





2nd movie yg aku tgk during weekend lps is, Papadom...
Main actor/actress are Afdlin Shauki and Liyana Jasmay...dua2 cute (in differnt version..ngee~)
Jln cite pn menarik..psl seorg ayh yg t'lalu syg ank die smpi sanggup jd spy..jeng..jeng..jeng...
tiap kali g panggung cite ni mesti selling fast...sgt laku...huhu...


:: cute kan cik liyana jasmay and abg afdlin?? (dan2 aku pggl die abg..haha) ::



Saje la nk share dgn uols psl latest movie yg ada skrg..aku ni mmg ske sgt tgk wayg..tp sejak da keje kt s.alam, during weekend je leh kuar...sbb letih wooo blk kojo..bkn letih keje, tp letih stuck in a damn JAM!!! arrgghhhh!!

Bg aku dua2 movie ni best!! hope uols ske info ni..enjoy ur day..senyum selalu...tata~




p/s: kedai spa da mula start operate...mesti lg bz skrg nk lpak2..ada ms nnt aku wat n3 khas bout my spa k....^_^





2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015