Jan 8, 2014

Semoga Umurku DiberkatiNya... ;)

Assalamualaikum...



(kek yang dalam kenangan sebab tertinggal kat Morib T_T)


Happy birthday untuk diri sendiri !! dan semua yang menyambut kelahiran pada hari ni....semoga hidup kita sentiasa dirahmati dan diberkati olehNya...nampak macam looser je wish besday sendiri kannn...kehkeh   nak jugak up entry....kenangan oiiii...hari paling bersejarah sebab bertambah lagi umurku....lewat 20an kaoo....tapi muka tetap awet muda! auww   :p


Terima kasih atas setiap ucapan dan doa kalian padaku....hanya Allah mampu membalas doa-doa kalian...amin ya rabb...


Celebration birthday yang ke 28 ni aku story lain entry....tenkiu to my beloved asben sudi melayan segala kehendak bini dia....orang beralih tahun gitu...mengada-ngada sikit...sama macam bebudak/babies beralih bulan....kan pelik sikit perangai dorang...so orang besar pun ada masalah emosi sikit laaa bila beralih tahun....bahahaha   :p




Jazakallahu Khair..  (^^,)


 Terima kasih sudi membaca!

18 comments:

Mek Onie said...

selamat hari lahir kak :D

careno said...

happy Birthday Yana.. wpun dah wish kat Fb tetap gak nak wish kat sini... hahaha...

Fazleyatul Aini said...

happy besday uuolsss !!! sweet 28 k ! hihi

msredcheesecake said...

HB yana.... semuga sentiasa dlama perlindungan Allah...

Roha said...

happy birthday yana,semoga sentiasa dilindungi dan di rahmati amin..

salam kenal dari akak :)

Zaza said...

Happy Birthday Yana..

Green Apel said...

hepi besday yana...moga dirahmati dan dimurahkan rezeki selalu=))

MAY said...

Hepi besday yana

NinaAz said...

selamat hari lahirrr. hehee
umur kita sama laaaa

puan.mila said...

hepi besday yana!!

Nurramizah fadzil said...

selamat hari jadi yana..moga dipermudahkan segala urusan dan dimurahkan lagi rezeki..

eima said...

hepi besday yana ..semoga lebih diberkati dan zafirah cepat dpt adek ... ehhh ade kaitan ... hehehe saje nk bg datin bertambah cucu je

aznor ibrahim said...

happy birthday yana..semoga panjang umo & dmurahkn rezeki..aminn :)

Mila Ahmad said...

Selamat Hari Lahir Yana :)

Allene said...

happy besday yana...

diana said...

orang beralih tahun memang gitu..macam bersalin kulit la..ngada2 sikit..hahahah..

selamat harijadi ye...

Nory Zoulkefle said...

happy besday Yana..=)

hazman fadzil said...

Semoga dimurahkan rezeki dan cantik macam selalu.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015