Jan 9, 2014

Bloggers Berkumpul di Majlis Perkahwinan Yana Yassin!

Assalamualaikum...


Event Sabtu lepas...hahaha~  biasa lah orang dalam mode holiday....entry pun jadi tunggang langgang...janji update je...muahaha~  :p




Kebetulan kitorang sampai serentak dengan geng kelab Ben Ashaari...posing dulu sebelum masuk masjid (gambar cilok dari FB Lan)...


oh kenduri Yana buat kat dalam masjid Bukit Aman...ada dewan dalam masjid...selesa yu! :)


Kitorang sampai nak dekat Zuhur...pukul 1pm gitu...sampai² terus makan! lapar! sedap kaooo lauk katering Yana...nak tambah tapi segan...kahkahkah~  :p


Lepas makan terus ke sesi fotografi....bloggers kannnnn.... *yeyy!*   :p


Antara bloggers yang hadir....kalau nak sumbat semua dalam 1 gambar boleh roboh pelamin...kuikui~  :p


pengantin baru dan pengantin dah basi~  :p


papa bloggers...ekceli ada lagi papa blogger lain...tapi time ni dia dah balik...  :)


sesi potong kek...tak rasa pun kek tu...sobsob~


selfie mama and Zafirah....hekhek   :))


sis Makdara!!! kali ke-2 ketemu!! jumpa kejap je....tak menjemah sangat sebab masa ni aku dah nak balik...makdara lak tengah makan...huhu~   insyaAllah akan datang kita jumpa lagi ye sis! ^_^


with Nisa Kay!  (^_^)


Ekceli ada lagi few bloggers yang aku tak sempat nak snap gambar dorang...dorang sampai awal...and balik awal....dapat jumpa salam², laga² pipi, hye hye je....tapi tak sempat posing sesama...huhu~  


Selamat pengantin baru Yana Yassin.!!
Selamat melayari bahtera perkahwinan yang sangat indah..
semoga kekal bahagia hingga jannah! amin~


Jazakallahu Khair~







p/s:  2 hari iols cuti....hari ni terasa macam hari Isnin pulak...hehe~  (^^,)

 Terima kasih sudi membaca!

9 comments:

careno said...

Haaa betul... selesa btul g kenduri die sbb buat dlm dwn mcm tu... tak sesak dan boleh duduk lepak2 dlm ekon... hehehe...

msredcheesecake said...

selamat pengantin baru yana yasin...

Rahim WG said...

Tak boleh lawan gang kami lagi ni. mau runtuh pelamin.

DYatie said...

selamat pengantin baru yang dirai! hehehe.

Cik Puan Rara said...

nisa kay snap pic celah mcm mana pon lawo.hehe

hazman fadzil said...

Memang meriah dan happening betul kan kenduri yana nie.... tapi aku tak dapat cuti... so hantar wakil si KID je laaa

eima said...

meriah meriah ... dak encem dah dah moncit sikit lg ..hihi

Fazleyatul Aini said...

selamat pengantin baru buat beliau =)

aizamia3 said...

Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015