Jan 3, 2014

Komonoya...Adik Beradik Daiso...ngeee~

Assalamualaikum...




Kedai baru kat IOI Mall!!! hahahaha~   aku baru perasan semalam kewujudan kedai ni....rasanya baru 2 minggu aku tak ziarah ioi mall...tiba² je ada kedai baru.....aku nampak je nama Jepun terus rasa nak singgah.....bila masuk je dia tulis "all items RM5"....pehhhh sebijik Daiso...apa lagi?? SAWAN lahhhh!!! wakkakaka~


Barang² dalam ni lebih kurang Daiso je....kalau nak cari Bento tools, Daiso lagi banyak pilihan....kat Komonoya ni aku jumpa puncher je....ada jugak la barang yang dijual kat sini, takde kat Daiso....maybe kedai ni agak kecik...so limited la kot barang² yang dijual....Daiso jugak syok nak mencuci mata! bahahaha~  :p


Apa yang aku beli???


erm....setelah 15-20 minit aku tawaf kedai ni....



**


**


**


**


**


**


**


**


**


**




3 benda ni je lah yang aku beli...muahahaha~    item 1 and 3 tu takde kat Daiso rasanya...tak pernah nampak pulak kan....item 2 tu ada je jual kat Daiso....tapi dah alang² masuk Komonoya....gatal betul tangan ni nak membeli....tu aku rembat jugak....alahh...harga sama je dengan Daiso pon! laki aku tau ni kompem bising....kehkehkeh~   :p


oh lupa nak cerita....Komonoya ni aku pi kat cawangan IOI Mall....tingkat 1...dekat dengan center court...tempat lain aku tak sure ye....  :)


Jom lah kita sawan beramai²~!!  v(^__^)"







p/s: esok siapa pi wedding Yana Yassin?? jom detim!!  ^_^

 Terima kasih sudi membaca!

11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ooo adik beradik daiso

Nory Zoulkefle said...

nory pon suka masuk sini, barang2 rm5 sama macam Daiso jugak...tapi lagi comey2 kan...heheh...

Chekgu Azrine said...

Daiso pun xpnh gi..haha

cik hani said...

tak pernah g lagi.
pasni kena pergi la
nak kena pujuk husband ni, mana tahu dapat duit belanja lebih..hihik

Umi Qi said...

Yana hebat lah awak ni....nanti pi ioi nak terjah lah...weeeee lai lai lai 5 hinggitsss

Rizziela said...

Nanti kita sawan..settle anak2 nak sekolah dulu

Nur Aimi Nabilah said...

yg no 3 tu, dekat daiso ada jual. Ada 3 jenis size. sbb saya dulu kerja kat daiso, aeon rawang. hehe

diana said...

namanya tu susah sikit nak ingat..cam daiso mudah je..kan??

eima said...

daiso pun aku x penah msk...lalu lalang je...sbb takut sawan baik kawal diri awl2...haha

Ratu Lizzie said...

Yay ! adik beradik daiso ! ni yang semangat nk pegi ! Tunggu masa je la ;)

Follow my blog please:
http://ratu-berguling002.blogspot.com/

hazman fadzil said...

Nama dia pun menarik kan.... cuma DAISO tu lagi femes la kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015