Jan 28, 2014

Percubaan Ambil Gambar Bayang² 3 Beranak

Assalamualaikum...


 kengkonon nak feeling kreatip, sweet gitu...tengok orang lain amek gambar bayang² macam olololo shuwitnya kome! so teringin jugak nak jadi sweet....lalala~


Tapi ko tau la bebudak baya Zafirah mana reti mendengar arahan....orang suruh posing dia pi jalan hulu hilir...ingat kamera mama dia ni canggih sangat ke boleh amek gambar benda bergerak dengan cantik? hehh~


 bila suruh berdiri tegak dia buat...tapi elok je papa nak snap gambar dia gerak tempat lain....grrrr! lagi kitorang geram lagi dia seronok nyakat! kuat nyakat orang budak ni....ikut perangai siapa lah kannnnnnnnnnnnnnnnnnnn....mihmih~


 macam kepala shin chan je aku nengok....perangai pun dah macam shin chan...eii geram sangat! :p



oke fed-up! tak payah dah nak feeling sweet sangat! hahahaha~


Amek gambar gini pun fail...tak boleh bayangkan kalau pi photo-shoot dalam studio...pffttt~  kalau ada orang sponsor aku oke jeww...hakhak   gila sponsor aku nih~   :p


Korang...pernah amek gambar bayang² gini?? sweet kan?? (^^,)








p/s: kompeni bagi cuti CNY 2 hari yaww!! yiippiieeeeee!!! boleh holiday jauh jauhhhhh! jom papa jommmm! ^_________^

 Terima kasih sudi membaca!

15 comments:

ieza ashaari said...

hahaha.. comel je gambar jadi gitu.. darwish bila nmpk je camera, bulat mata dia kaku terus.. hahaha..

eima said...

hahahah aku suka gambar yg pala shinchan tu ...hahahaha

zafirah ni kan ...shomel aarr

Sue Sopian said...

sweet jugak camne pun...
comel je zafirah ni..

Ujang9897 said...

fuh ..!!! seni gila..siapa amik gambar ni pandai tol

Petak Bunga said...

pic no 4 tu sweet..hu

Baiduri said...

Penah la jgk amek gmbar bayang2 time bujang dlu ngn kwn2... Tp ngn ank xpenah try lagi...hehe

tifa anvar said...

mmng sweetlh yana

mOoN said...

hahaha...sama ngan aisya..x reti duk diam..rasa cam nak gigit je..

aizamia3 said...

dengan anak2 belum cuba buat lagi.. tunggu weekend ni kot.. hehehe...

msredcheesecake said...

amek bayang2 anak.? maleh nak cuba... nak amek gamba diaorg pon kene paksa dok diam...hhheee

takpe, cuba sampai berjaya...

kHaiRunNisSa iRnA said...

cam bes je..nak try la jugak nanti hehehe

Yan Ty said...

Ahaaa klakar... Tahap fed up dh tu.. nnt zafirah dh pndai dgr kt , boleh cuba lgi.

Fazleyatul Aini said...

company aku dah start cuti sok sampai monday yeay hahaha

Cik Puan Eka said...

tak penah try lagi tapi cam nak try je hahahahaha cam cantik

cleo nurul said...

cumell nyee. hihi.. doakan sy dikurniakan zuriat ye. salam prkenalan jgk. tetiba terjatuh hati nk follow blog ni. sy suka bebudakk..;)

* jom sihat bersama Shaklee. utk seisi keluarga. like fanpage shakleeproducts4u utk lebih info dan membuat pesanan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015