Dec 5, 2012

Percutian Seterusnya :)


hadiah dari CNi...

yang contest ke London tu...hikss~

kitorang memang pertandingkan 2 keping gambar...

tapi aku tak promote pun gambar aku...just promote gambar dak encem je...

last minute, nak dekat tarikh tutup baru dak encem tolong promote gambar aku kat fanpage²...

tak sangka boleh menang pi Gold Coast...Alhamdulillah...

terima kasih banyak² kepada mereka yang sudi 'like' gambar aku... :)

ni bukan Gold Coast Morib tu tau...

ni Sepang Gold Coast...

yang pulau dia bentuk Palm tree tu...macam kat Dubai tu...

nanti aku update travelogue pi Gold Coast pulak ehhh....

sila jangan tukar channel anda *muwahaha*

v(^^,)





 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

16 comments:

Rozita said...

tahniah yana! bestnya...cuti free je dak kecik ni...

Aty_Fared said...

Peerrgghhh...seronok nyer berjalan jer...free lak tu...haaaihhh...bertuah..:-)

Cik Eka said...

oh my..

sonok giler lah kakkkk....
asyik jln je.dak kecik pun jln..hihihi

SweetLikeWhat said...

wahh best.. :)

Miza Yusof said...

bestnya. tahniah :)
murah rezeki :)

hazman aka species1980 said...

kat sini... aku pernah makan bufet hotel nie time bulan pose aritu....nanti boleh korang jenjalan kat bagan lalang tue....

Anum said...

syoknya

Zurae said...

tumpang happy... seronok asyikk dapat gift je... dah nama rezeki x kemana ;)

Ema Blog said...

tahniah...rezeki

Mira Adzlia said...

bestnye...nk ikuttt **gaya muke xmalu**

eima said...

murah betui rezeki ko kan

Izzati Asyraf said...

murah rezeki..tahniah..

mrs kayrul said...

jalan sakan la zafirah taun nie....

deno said...

seronoknya!

Myra Jay said...

Tahniah Yana, murah rezeki selalu dapat bercuti :)

diana said...

sakan aih 3 beranak nih..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015