Mar 3, 2012

Diari Untuk Zafirah~


hadiah dari adik aku...
dia nak habiskan voucher RM200 dia tu...
shopping buku kat MPH, Alamanda...
alang-alang shopping buku, dia beli sekali buku diari untuk baby Zafirah...
comel sangat! tenkiu mak su!  ^___^




memang la aku ada catatkan semua benda pasal baby dalam blog..
tapi buku ni sangat comel~!!
kita boleh tulis setiap benda baru yang jadi kat anak kita dalam tu...
lagipun buku ni colorful...
aku siap tulis guna pen warna warni lagi...haha suka! suka!  (^^,)




siap ada 'family tree' bagai...nice!
boleh juga catit pasal "my first step", "my first bath", "my weight" untuk setiap minggu and bulan, "my height" and banyak lagi...serius sangat sangat menarik buku ni...ai loike!!


eh nak bagi hadiah kat orang pun sesuai aku rasa...
so sesiapa yang bakal jadi mama tu boleh la singgah MPH cari buku ni okeh!
kompem tak menyesal....hihi~
tak sabar nak update pasal baby dalam buku ni...
seronok sangat tengok baby membesar! ^__^






p/s::  BUKAN iklan buku...(^__^)






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

17 comments:

laskar pelangi said...

serius. sangat comel ini buku :))

cha said...

serius buku ni best giler, bila anak dh besar boleh tunjuk kat dia kan. bestnya :)

mOoN said...

bestnya!!! :)

Nyamuk Terbang said...

nnt baby dh besar..bleh tnjuk dkt dia..ahha

Yana Libra said...

comel~

cam best je :)

mas saari said...

memang menarik, comel je!
nanti bila baby dah besar, dia boleh baca perkembangan diri dia dari kecil..

Mr feckry said...

weh, gua macam nak cari ar buku ni

CikLilyPutih said...

jelesnya...

Cik Azizah said...

wah menarik ni sis...suka la zafirah ni bila baca..heee~~

Rozuan Ismail said...

baru je tadi g kinokuniya habiskan voucher tuh

ieda said...

aah sweet dik
sure bb zafirah suke bila dah mula kenal semua itu ..
pandai maksu cari hadiah anak buah .. x sia2 lebihan baucher tuu kan ;)

Liyana said...

ade nmpk hr tu kt mph...tp blm rase nk beli lg..tgk kot2 ade design terbaru lakss, hihi

Miz Novexx said...

alamak, saya belom jadik mama lagi, tapi teringin pulak nak beli buku cenggitu... haish~~~ (^___^)V

J.M.R said...

menarik gk idea buku tu..heheh

NUR AMINA said...

Selain tulis kat diari, elok juga disimpan buku-buku check up masa mengandung dan buku rawatan ibu & anak, akak simpan semuanya walau dah hampir 19 tahun...jd kenangan manis

aTy _faRed~ said...

saye carik buku macam ni..ade lagi satu lebih urang macam ni gak..tapi pelik..apesal sy tak jumper [or sy yg tak pandai nak carik]-pening setiap kali pergi mph ramai orang...;p

Cik Rose Cute said...

memang comel diari tue...sesuai gan zapirah...pink..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015