Mar 7, 2012

Wordless Wednesday #22


Berat terkini...

selepas 3 minggu berpantang...

*wink wink*

v(^_____^)






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

24 comments:

Reena said...

eh!! same...tp sy x berpntang n belum b'khwin..hehhe :p

Masz Sidek said...

berat sama dgn sy yg blm kawin ni hehehe... lepas ni bolehlah bergaya macam anak dara... bila bawa anak mesti org kata adik... hehehe ;P

Lya Colours said...

hoih ni berat aku masa darjah 6 kot. huhu

Anum said...

caya la sis

Liyana said...

wah... bestnye... byk turun tu :D

yg peratus2 tu ape ek? :)

Mama Ema said...

berjaya turun

Miss Nadya said...

nad 45 dah sis...sis,ahad ni nad nak datang umah tengok baby..sis ada rumah x?

:)

mas saari said...

kalau pantang betul2 memang cepat turun berat badan..

Mr & Mrs Chenta to be said...

mcm best je penimbang tu.. hehe.. beli mn? ;p

NUR AMINA said...

Akak lepas bersalin anak no. 2, berat mcm gitu jgk tp skrg dah pencen beranak ni beratnya....MasyaAllah + 15 kg...huhuhu

♥ Elin ♥ said...

tahniahh!!

mkn kena jaga ok! jgn lepas pantang belasah semuanya :)

cik maisharah said...

wah ringan ler kak yana.kembali ideal hehee

nabilah_2908 said...

pheww..best la Yana..berat tak naik... :)

msredcheesecake said...

DAH DPT BERAT SEBELUM PEGNEN KE? BEST LA.... LEH MANTAIN PAKAI BAJU ANAK DARA DULU... HHEEE

diana said...

tahniah...
akak dulu lepas bersalin berat sampai 47 je boleh turun..lepas tu tak boleh dah..

nanti nak turunkan sampai 45 la..kalau boleh.

tapi sekarang berat akak naik banyak la..
sekarang pun dah 64..
aduhai..
takut..heheh

POSH76 said...

confirm body camu sng nak kurus...mmg selim semula jadi untung taw

aTy _faRed~ said...

waaahhh...memberansangkan..tahniah..:)

FariehanIbrahim [LBC] said...

untung larrr da kurus balik :P

steffany daph said...

wah. berat bdan yg ideal (: keep it maintain. heee..

Rozuan Ismail said...

dah kurus.hehe

Nyamuk Terbang said...

rngannya....dh nk sma dgn brat kiter dh

Cik Azizah said...

wah berkesan pantang akak! hehe

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhhhh dahhh slimmmm...

Hazman said...

Kiranya dah dapat berat badan ideal la kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015