Sep 30, 2009

F.A.R.E.W.E.L.L



Hr ni last day aku berkhidmat sbg penjawat awam di Jabatan Perangkaan setelah 3 bln aku keje kt cni sebg staff sambilan...
Tp hr ni aku mtk cuti..saje la kn rehat dl b4 g tpt br..
kirenye semlm la last day aku dtg opis kt Putrajaya..

Berat btol rasa ati nk tgglkan opis lame..mcm aku pnh katekn pada n3 b4 ni, tpt keje aku kt bhg Demografi ni mmg syiok!!! tp apakan daya, dlm mengejar cita2 & impian aku, t'paksa la aku berkorban...kt putrajaya ni keje as sambilan je..keje lak bkn dlm bidang aku time blaja dl..tpt keje br aku ni kt TTDi Jaya, Gading Kencana Sdn. Bhd...mmg dpt line aku, keje tetap lg, bodo la aku klu tolak offer tu kn...huhu...

Semlm b4 blk keje, mmg aku jmpe sume staff slm2an..sume wish congratz, gud luck sume..rasa nk nanges beb!! isk...sentimental gak aku ni ghopenye..hiks!




:: Ni je yg mampu aku bg kt staff2 opis aku tu..mak aku wat. "Chocholate Cheese Cupcakes". 60 bj less than 24 hours..mantop x mak aku??hiks!! pas Maghrib ari Isnin tu br mak aku start wat, pg tu b4 g keje mmg da siap packing2 daaaa...weeee~ ::


:: ni lak adiah yg aku dpt dr Sue..ape la yg len sgt tu..huhu..seyes t'haru beb!! ::

:: taraaaaa!! ni la adiah2 nyeee..sgt kreatif dak Sue ni..baek & lemah lembut orgnyee..thanks 4 da present dear..love it!!hehe..die pn ada blog gak..uols leh klik kt sini ::



Aku xde la plak amek2 gbr dorg kn sbb nebes nk jmpe sume org semlm..hahaha..sengal gak aku ni kdg2 je hokay!!
Papepown aku mmg akn windu dgn uols sume..kalo t'serempak kt mane2 akn ku tegor!! pomish!!
and hopefully uols pn idak ler lupekn aku..uols ingt atok aku, ingt la kt aku skali advantage gak dpt atok femes ni..hik3~

Aku adiahkn uols lagu "Farewell" frm the movie "The Sound of Music"...aku mmg ske cite ni time kecik2 dl..tp ni versi lawak sket..saje la kn, nk hiburkn ati yg lara...ewahh!!mcm putos centa lak..huhu...







p/s: nnt bila2 free kita lepak same2 k..hopefully friendship kite x putus kt cni..yana maybe pindah tpt keje, tp still dlm selangor lg..rmh kita pn sume dkt2 kn??contact num ada, fb ada..alwayz keep in touch k!! sob3~





8 comments:

Cik aiNa said...

aina hari tu pn hampir2 nak resign..seb baik x jadi. syg nak tiggalkan ofis nie.

tp cemanepun..smtimes kte kena wat keputusan yg agak berat demi sesuatu yg lebih baik kan..hehehe

y@n@ M!B said...

:cik aina:
btol3..slalunye mende yg kite suke tu la kita kna lepaskn..isk..=(

niesz said...

really ke yana keje ctu??
niesz amik degree statistics..
rase2 nyer senang x nk apply keje kat ctu?hihi..

xpe..jgn sedey2..may b ade hikmah kan..
mgkin ade yg lebih baik menanti yana..

y@n@ M!B said...

:niesz:
really lerr..huhu..skrg payah nk dpt keje nisa..kalo sambilan mmg senang..kalo nk try apply nisa anta je resume kt human resource kt c2..tgkt 8, ckp nk jmpe dgn pn Mardiana..die yg in charge amek2 staff sambilan..cube la =)

Ariey said...

Jangan sedih ye yana mungkin ada masa kita berjumpa lagi..iskh..iskhh..

y@n@ M!B said...

:ariey:
kite??haha..kite mmg slalu jmpe dlm blog..hoho~

POSH76 said...

sis lak yg tersedih...mestilak nak2 tmpt keje besskan...hehe

y@n@ M!B said...

:posh76:
hehe maceh kerna memahami *terharu*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015