Jan 26, 2015

Harga Tiket Legoland

Entry berkaitan:
Review Legoland Hotel
Legoland Malaysia Theme Park (Part 1)
Legoland Malaysia Theme Park (Part 2)
Legoland Malaysia Theme Park (Part 3) | Star Wars Miniland
Legoland Malaysia Water Park
Swimming at Legoland Hotel
Harga Tiket Legoland


Assalamualaikum...



Ramai tanya aku harga tiket masuk Theme Park and Water Park...senang aku lump sum kan semua dalam satu entry lah kan?? ai tau blog ai lagi menarik banding website legoland tu...kannnnn! kahkah~  :p


  • The above ticket prices are standard walk-up prices, where visitors can purchase at LEGOLAND Malaysia ticketing counter anyday the park is open. 
  • Toddler (Water Park only)* will receive two swimming diapers.


  • MYKAD Promotion only eligible for Malaysia Citizen with MyKad. MyKad must be presented for purchase of each ticket. Not valid with other discounts or promotions. 
  • Toddler (Water Park only)* will receive two swimming diapers.



  • Semua harga yang tertera adalah harga SELEPAS diskaun
  • Beli 7 hari awal boleh dapat 20% diskaun
  • Harga kanak² untuk Water Park ialah RM10 dan akan dapat jugak dua swimming diapers...tiket kanak² TIDAK BOLEH dibeli secara online...kena beli kat kaunter...
  • Kalau beli Standard Annual Pass Holder, korang boleh masuk Water Park dengan bayaran hanya RM55...


  • Only valid on 2 consecutive days to both Theme Park & Water Park Toddler (Water Park only)* entrance ticket is MYR10 each day. Every day the baby will get 2 swimming diapers
  • Visitors have to purchase ticket at LEGOLAND ticket counter everyday before enter to the water park (no 2-days combo ticket for babies).Please note that toddler ticket is not available online.



  • Annual Pass - tiket valid setahun...dalam masa setahun korang boleh ulang alik Theme Park and Water Park UNLIMITED! wohoaa! untung orang Johor!
  • Standard Annual Pass - Theme Park Only 
  • Premium Annual Pass - Theme Park + Water Park


More info dan pembelian tiket sila layari www.legoland.com.my


Jangan lupa baca T&C dan tulisan kekecik kat bawah setiap gambar kayyy..


Selamat merancang percutian! (^^,)





p/s: update asal boleh...hahaha  :p


Terima kasih sudi membaca!

7 comments:

Fazleyatul Aini said...

sponsor plisssss

aizamia3 said...

Pergi reramai baru best ni.. ;)

hazman fadzil said...

good post entry.... confirm tajuk nie akan jadi hits tambah2 time musim cuti sekolah nanti....

eima said...

alaaa klu guna mykad tak layak guna voucher petron ke ape2 voucher ...ceh !!

Diana Rashid said...

kalau akak jadi orang johor pun baik akak ambik annual pass ..kan??

zarul farhana said...

huhu kena kumpul duit lagi hihi...

MissNadia said...

Harganya woww.. Kene kmpl duit kalau nak pergi ni.. Harga nangis ni kiranya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015