Jan 2, 2015

Happy Anniversary Mak & Abah!!

Assalamualaikum...


1 Januari setiap tahun tarikh paling bermakna buat mertua aku...tarikh anniversary...tahun ni genap 33 tahun usia perkahwinan mak and abah....♥♥


Almost every year jugak adik beradik mertua akan celebrate anniversary parents dorang...aww! sweet angat korang ni! ♥♥♥


lokasi pilihan Ayer 8...tak tahu lah kenapa seronok betul bawak family makan kat sini....:p


Plan asal mak mertua aku nak pi makan steamboat area Bangi je...then last minute tukar plan...sebab tetibe petang semalam dia bawak team marhaban makan steamboat jugak....takkan siang malam makan steamboat kan?? muntah weii...lagipun kalau pi steamboat kena cas rm23 per head...mil aku dah melantak steamboat petang tu kenyang dah dia...takmo dah makan malam....aku and dak encem pun agak kenyang malam tu sebab pi kenduri kesyukuran rumah kazen aku petang semalam...so discuss² semua setuju tukar tempat untuk celebrate..  :)


 kitorang pi restoren ni....restoren Thai tomyam Kung...specialities kat sini memang tomyam Kung...kali kedua aku pi restoren ni...puas hati!! ^_^


 mak abah  ♥ ♥


 dengan cucu² yang super manja...eh Zafirah sekarang suka buat muka tiap kali amek gambar...genetik siapa??


ce tengok gambar bawah ni....








korang boleh nilai sendiri genetik siapa Zafirah follow...kahkah! lebiu papa! :p


Happy anniversary mak abah! semoga terus romantik, kekal bahagia till jannah! terima kasih jadi mertua yang sangat memahami.... ♥




**********************************************************************************************


IKLAN:




CANTIK > SIHAT > KURUS = EPHYRA!


jom order laju²! harga kasih sayang untuk korang! lebih murah dari harga pasaran ye! and ouh aku jual Ephyra original....bukan fake tauu...thanks korang! ♥ ♥ ♥




Terima kasih sudi membaca!

6 comments:

Diana Rashid said...

hahahah...Zafirah tu..
mujur la Mama dia tak terikut sama..
kalau tidak habis la satu family dok kembang2 kempis hidung bagai..hahahha

Fazleyatul Aini said...

selamat ulangtahun buat PIL ko

mOoN IzzaN said...

selamat ulangtahun pacik n macik.. :D

aizamia3 said...

Tarikh yang sama dengan saya.. ;)
Selamat Hari Ulangtahun perkahwinan buat makcik dan pakcik.
Moga dianugerahkan kesihatan yang baik dalam menjalani kehidupan seharian.

hehehe.. Zafirah buat aksi apa pun nampak comel.. cer kalau apaknya buat.. kehkehkeh.. okbai..

Nyamuk Terbang said...

zafirah ikut papa sangat kan....haha

happy annivessary pakcik dan makcik

eima said...

kiut sgt la laki ko tu yana .. hahhahaha


hepi eniberseri PIL yana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015