Mar 19, 2014

Hadiah Headband untuk Datin Sri... :p

Assalamualaikum..




Sukahati je kan letak pangkat kat nama orang...adeyy  dah la hantar to office address...mesti colleague aku heran sejak bila lak kan budak Siti ni dapat title mengalahkan bapak dia....hahaha~  (-_-")


Pengirimnya Cik Sri Syaf (aku saja tambah 'Sri' tu...kahkah)....salah seorang penaja hadiah untuk contest Teka Silang Kata aku tuh...aku ingat dia taja hadiah pemenang je...sekali dengan aku sekali dapat gift...huhu~  tenkiu Syaf! ^_^


Zafirah dah rasmikan pon headband tuuuu...hikss~




yeyy!! gigih aku suruh Zafirah posing pakai headband aunty Syaf before pergi school...kehkeh~   aku suruh dia senyum dia pi julingkan mata....hehh~ 


oh diumumkan, Cik Sri Syaf dah pos semua hadiah² korang...dia pos sekali dengan headband Zafirah tu haa....guna pos biasa je...so kalau ada yang belum dapat harap bersabar ye...korang boleh rujuk SINI untuk tengok korang dapat hadiah apa....anything email je aku...


Thanks atas kerjasama ye korang! ^_^




 Terima kasih sudi membaca!

11 comments:

mOoN said...

Comel zafirah.. :D

umie shahidah said...

kemain dpt hadiah dr datin..kikiki...
zafirah comeyyy...pki heben kaler purple tu..

AIN said...

as salam kak..saya da dapat da hadiah..terima kasih.

Fazleyatul Aini said...

comel!

zeera lily said...

salam datin seri... hehehe

diana said...

dia pelik la tu ada benda atas kepala dia..hahha

! Arjunakirana ! said...

ayooo... klu tangan adik comey tu letak dekat bahu lain jadi nye... gagaga pettakkk

Muhammad Taufiq said...

Suka sangat baca blog ni =D Baru2 ni saya ada buat blog, jemput singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com , Support each other =)

Nadt said...

Semalam tetiba ada org pos shiseido mask secara misteri. Confuse sape la yg bg ni. Bila tgok post yana ni, sampul surat sama, setem sama n cop terengganu, sah la tu hadiah teka silangkata hari tu. Time kasih yana n penaja!

Nurul Aziz said...

Tengah tunggu hadiah sampaiiiiiiiiii.. topup pun topup lah.. :D

aizamia3 said...

nasib baik dak Zafirah tak buat gaya tangan kat atas bahu.. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015