Mar 18, 2014

Posing Awal Pagi :)

Assalamualaikum...


Pagi ni papa ada event SEDA kat Hotel Sunway...aku kena tolong hantar papa pi sana...sebab dah dekat dengan opis aku pun...pi 1 kereta, jimat minyak...gitu  :)


Kitorang keluar awal, pagi ni...kalau sebut 'Sunway' dalam minda rakyat KL mesti duk fikir JAM! haha memang ye pon! grr~   nasib baik ada Waze *weeeee~*  kitorang lalu kut highway mana tah tadi...ada la jem sikit²...tapi tak seteruk kalau lalu LDP...keluar rumah jam 7.15am...first time oiii keluar pi kerja seawal gitu...pfftt! aku sampai opis jam 8.26am...setahun sekali kedatangan aku cantik gitu....biasa sampai opis mesti nak dekat pukul 9am...kahkah~   :p


Zafirah pun elok je bangun pagi....tak nangis pun...aku kejutkan dia pukul 6.45am gitu....sebelum celik mata dia menyengih dulu...haha~   mungkin dia puas tido sebab malam tadi agak awal dia tido...pukul 9pm dah lena....time nak mandi pun takde drama sinetron sangat....gud girl!! kan bagus hari² macam ni....hikss~  ^_^


So before keluar pi school, marilah berposing dulu...err Zafirah je la posing...sejak ada anak ni tak kose dah aku menepek muka sendiri kat blog...hahaha~  :p



mulakan hari anda dengan minuman kultur! baik untuk perut...ewahh! bila pihak Vitagen nak amek Zafirah jadi duta ni???  :p


aku suruh dia senyum, dia pi kemam air dalam mulut   -.-'


kemam air lagi   -.-'


kemam air sambil senyum...pun bolehhh lah!! untuk tatapan mama sepanjang hari....hihi~  ^_^


Papa kata event SEDA berlangsung dua hari....maknanya esok pun rutin aku kena keluar rumah awal macam tadi...bertabahlahhhhh...


Korang biasa keluar pi kerja pukul berapa??  (^^,)



 Terima kasih sudi membaca!

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comel nie budak
:)

mOoN said...

haaaaa... 6.30am dah ada kat opis...terpaksa ikut suami pegi skali..suami masuk kul 7am..nak pegi asing rasa mcm membazir la pulak sbb keja kat tmpt yg sama..

misz sheyla said...

pukul 7.30 dah tercongok kat office...

Fazleyatul Aini said...

dah besar zafirah

aizamia3 said...

Zafirah taknak jumpa dak Nuha ke.. hehehe..

psstt: akak keluar rumah sebelum pukul 6.30 am. kalau lambat.. stuck dekat NKVE.. fuh.. sesak teruk dah macam kat federal akak rasa..

eima said...

6.50am dah keluar pi anta anaks ekolah .. huhu 7.40 sampai opis ... sbb layan kerenah anak dulu ... bg die tido puas2 dlm keta 20 minit dlu

Fariehan Ibrahim said...

kt kelate xjem pun, turun lewat pn xpe..rilek jer bwk kete..kiki

zafirah dh beso lar! dh jd budak bijak ni :D

Yan Ty said...

Pukul 8 kerja , pukul 730 baru nak kluar umah. Ahaks..

Makcik Anak 3 said...

pagi2 pun muke ceria je kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015