Mar 26, 2014

Congratz Cousin!!

Assalamualaikum...



 Salah sorang kazen aku dapat 9A untuk SPM baru² ni....9A daripada 11 subjek yang dia amek...kebetulan last weekend ada wedding my other cousin...so pakat² buat satu celebration untuk Azmin....yeyy! kembung perut makan kek Tiramisu...tenkiu Yati belanja kek! ^_^


oh topping kek ni sebenarnya dah di re-deco...sebab tu macam lain je rupa kek...kalau tengok display memang takde design kek secret recipe macam ni....kena request untuk re-deco baru dorang buat ye...harap maklong! aku pun baru tahu boleh request untuk re-deco topping kek...huhu~  ^__^


nampak tak siapa yang eksaited lebih?? :p


 tak tau nak nyanyi lagu apa...tak jumpa pulak lagu khas wish tahniah...kahkah~   tiup lilin je lahhh!! :p   kazen yang pakai baju hitam tu, pak lang Zafirah, dia belanja Domino's and KFC...nyumm!! kemain meriah celebration budak SPM ni haa...meriah dengan makanan...dah la celebrate tengah malam...saja paklang Zafirah ni bagi orang gemok...hahaha~


macam tak sudi nak tolong mamak Azmin dia potongkan kek...malu...tapi mahu!! :p



 dah tak malu sangat! :p


suapkan ibu ayah kek...berkat doa ibu ayah la yang dapat 9A tu...kannnnn...huhu~


Tahniah Azmin! keep up the good work! sementara tunggu masuk U, boleh la cerahkan kulit balik...orang baru balik PLKN kekdahnya...tinted semacam...hahaha~


nak try minum Ephyra??


eh! 


kbye! (^__^)"




 Terima kasih sudi membaca!

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

WOW BESTNYA

eima said...

tahniah utk sepupu hang

Allene said...

budak2 sekarang mkin pandai... =) tahniah.

Rizziela said...

hebat..Tahniah Azmin

Fazleyatul Aini said...

tahniah2

Chekgu Azrine said...

Tahniah utk sepupu sis!!

aizamia3 said...

tahniah buat kazen yana..
moga berjaya dalam bidang yang diambil selepas ni.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015