Sep 8, 2009

JJ & Ean = G.O.T.C.H.A!!!



Rasenye majoriti rakyat mesia knl mamat2 kt ats ni..Pada yg xtau, dorg ni DJ utk radio Hitz.fm (morning crew). Aku mmg suke dgr radio Hitz sbb aku suke dgr lagu2 omputih..utk improve aku nyer english gak...learn english through songs lg mudah & cpt faham dpd baca bk tebal2...lgpn leh joget2 smbl dgr lagu..wahahaha~


Aku xske sgt bc buku..baca blog aku suke...ngee~ But that just me...len org len cara nk learn/improve their english........


Ok..cukup utk intro...knp dgn dorg ni smpi aku wat satu n3 khas utk cite psl dorg?????





Ekceli dorg ni on air during weekdays, waktu pagi je..frm 6am-10am xsilap aku...aku bkn la BIG FAN dorg...tp aku suke cara dorg jd DJ...klaka glerrrr...especially part 'the Gotcha Call'...
Bagi yg dgr radio Hot.fm, 'Gotcha Calls' ni adek bradek la dgn 'Panggilan Hangit' di mana kita call dorg utk kenakan kwn2/famili/relatives kite....xpn mcm dlm rancangan 'wakenabeb', cume ni versi radio (on phone).

Setiap pagi, otw nk g keje tu, aku mesti on radio nk dgr versi br dlm Gotcha Calls...wpn bkn semenye besh (tgk pd issue gak), tp kebanyaknnyee mmg BESH!!KLAKA SGT!!
Pehtu, aku mesti rase nk gelak glerrr2 bile dgr dorg kenakn org...hahahaha..majority org yg dorg knakan mmg menjadi...seme tertpooo pehtu bengang glerrr dgn membe/relatives yg kna kan deyall....muahahahaha...

Yang paling TAK bestnyeee is.....every time aku g keje, jln mesti JEM!! so, bila jem, mesti la kete seme gerak dgn sgt perlahan xpn berenti trus....then, bila dorg wat lawak sengal, aku mesti la nk ketawa kan...........................tapiiiiiiiiiiiiiiii, jadi agak malu sbb kete keliling2 mesti nmpk aku gelak sorg2....wakakakaka...kdg2 aku terpaksa cover2 mulot aku, xpn tunduk pale ke bwh utk ketawa....hua3...mmg xpuas wa ckp sama looo...rase prot ni geli semcm je mcm kna geletek sbb ketawa sket2...hohoho..kowg pnh x rase cemtu??ketawa xpuas??hihihihi~

Tgkp kete aku mmg ada tinted, tp xcukup gelap utk cover muke aku..time mlm2 je die jd gelap...huhu..

Neway, aku mmg njoy sgt2 dgr radio bile dorg on air...tu je la satu2 nye cara wat aku x ngantuk time nk g keje...letih wooo, hr2 bgn kul 6am (kalo pose awl sket sbb campur sahur), pehtu hr2 kena redah jem...p'jlanan yg sepatutnya 15-20 minit, jd 30mnt....adeh la~

Patot ke aku wish tq & congratz pada dorg ni sbb ks org2 cam aku 'bahagie' tiap2 pg...kahkahkahkah ayt xleh blah~

Pada JJ & Ean, truskn perjuangn uols dlm mem-punk'd org...weeeeeeeeeeee~ mcm dorg bc je blog ni~




p/s: aku ada gak bercita2 nk wat gotcha call kt dak encem..tp xde idea la plak..aku ingt nk soh dorg knakan psl kete die or psl the Persona Club yg die join...hehe...anyone..eeelllppppp me!!



5 comments:

niesz said...

mmg pon..kadang2 rase nk pecah pewut gelak..
but kadang2 nk mrh pun ade..
emm..if dorg xde pon bushan gak..
at least ade hiburan kan..

niesz said...

emm..mmg besh..
lg2 if dorg kene kan org..
rase nk pecah pewut bile dgr..
hahaha..

y@n@ M!B said...

ada plak nk marh??hehe...
yup hiburan di pg hr...^_^

kEy said...

hahaha!
best rr bce cite cmni!
yeah! mmg menci gilerk kat jurujual yg wat muke kerek nih!
pegi jamban la kal0 dah xthn sgt nak berak.
tah pape je.
hehe~

y@n@ M!B said...

:key:
maceh ats sokongan anda..errr
sy rasa anda dh slh ruangan ks komen..heh3~
tp xkesah la..janji komen..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015