Sep 18, 2009

Tak Sabar nk CuTi RaYa!!!


Waduh2...hr ni last day keje b4 cuti raya...yeaaahhooo!!!
Tp agak bosan sbb majoriti staff kt opis ni sume da blk kg..after solat Jumaat td lg ramai org tgglkan opis, gerak blk kg..ramai amek half-day la kirenye...

Yg bestnye g keje hr ni sbb jln xjem..1st time aku kuar umah kul 7.40am!! part yg xsyoknyee plak, bila tgk opis ni lengang je...sunyi sepi je...dh la meja aku ni dkt ujung2 dunia!! naseb ada sorg lg staff sambilan duk seblh meja aku..Kebetulan lak weols pn da 'raya' dulu, so berparty lah kami dlm opis ni...muahahaha~

Since sume bos2 kt Jabatan aku ni xde hr ni, weols pn ape lg, bantai men game je laaaaaa..layan dgr lagu ke...huhu...
Mule2 dtg opis trus on tenet, pehtu bukak game kt fesbuk..aku mmg suke btol men game2 kt fesbuk tu...bkn sume la, yg plg aku suke Pet Society.....

:: ni la rmh pet aku..nama pet aku Encem!! hehe..
tomey je die pakai bj melayu..nk raya la katekan...lalalala~ ::

:: Encem visit umh Dayah..huuu cute je dorg kish2...hik3~ ::



Game ke-2 yg aku layan kt fesbuk ni is Mafia Wars...aku mmg xpnh men pn game ni sepnjg idup aku...aku tgk ramai glerr yg addicted dgn game ni..adk aku pn layan gak... tiap kali aku try men, aku mesti ckp, "pe kejadah nye game ni..ape yg best sgt??"
Sgt2 xphm konsep die hokay!! b4 ni aku just received gived je dr org, tp tetibe je level aku nek smpi level 14...felik bin ajaib!!

Tp, since aku mmg tgh bosan tahap gaban kt opis ni, aku layankan ajeeeee game ni....bila da try men tu, buley la phm sket2...br semlm aku start men, so mmg xtau pape sgt..men tekan je ikut sukati aku...hohoho~


:: klu yg pnh men tu maybe phm la kn..pada yg 1st timer cam aku ni kompem blurrr je tgk mende alah ni..huhu ::



Tgh hr td aku blk umah..mmg biasa hr jumaat, esp. bln pose, mesti mau blk umah, T.I.D.O!!! layannn beb! Biasa keje gomen ni rehat utk hr Jumaat sgt2 la pjg, 12.15pm-2.45pm...rugi siot klu mase tu dibazirkn kt opis...muehehehe~

Tp td aku blk umah awl..kul 11am da chow!! kunun2 ada hal..tp da smpi umah membuta je!! ampeh sungguh...ish3~

Skrg jam menunjukkan kul 4.10pm. ada lg sejam nk blk saba yana..saba...
Membe duk meja sblh aku ni da siap b'dengkur dh pown..haks!! jgn la ko bc blog aku ira..ffuuhhhh2...blk kang yana mtk ampun yee..ngee~


Aku tls blog ni pn sbb nk ilangkn bosan countdown ms nk blk..hehehehe...xkesah la kn..janji aku update blog..lalala...xtau dh nk merapu apa...kang korg fenin pale bc ayt aku yg tah pape ni...huhu...

Akhir kata dr aku b4 coti, berhati2 di jln raya ye..makesure sume duet raya da siap msk dlm sampul..heh3~
C-ya in da next update!!



p/s:
Dak encem da blk kg..die gerak tgh hr td..tetibe rase windu plak..isk..next week br leh jmpe die lg...wuwuwuwuwuwu~




2 comments:

niesz said...

huhu..enjoy sakan nampk..
ehe..

rest cukup2 k..
nnti da raye mesti xsempat nk rest..
aduh!
ni yg susah nk curi2 membute nih..

y@n@ M!B said...

hehe..time raya xrasa mcm nk rest pn.njoy jmpe ramai org..bile keje br bdn rasa lth semcm je..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015