Aug 11, 2016

Bedazzle Diamond Serum Susuk Moden Untuk Wanita Moden

Assalamualaikum...


Kakak² cantik, meh ai nak jemah sikit pasal latest produk yang aku tengah terjebak sekarang ni...hahaha~  eh bab-bab cantik mencantikkan ni kena la share kasi semua orang tau....takkan nak cantik sorang² je kan...takde saingan nanti tak syok...kahh! ๐Ÿ˜


 Bedazzle Diamond Serum atau nama melayu dia serum susuk berlian moden...vahh! kelassss!


Ada kenalan aku kenalkan pasal produk ni....katanya anti penuaan....walaupun agak sentap sebab seolah² dia nak bagitau secara halus muka ai nampak tua....cehh! tapi aku tetap setuju untuk mencuba...lagipun bila tengok cermin dah nampak garisan² halus kat tepi mata....omg baru teringat umur dah masuk 3 series!! memang lah dah tua!! huwaaaa! i want my baby face back! *masalahnya baby face sangat ke kau dulu??* ๐Ÿ˜‘


yaaaa semua ni macam dah muncul kat muka ahkak...especially bahagian mata lah kan....mata panda dan mak-mak memang tak dapat dipisahkan  T__T


Apa itu Bedazzle Diamond Serum??

Serum untuk atasi masalah pada wajah menggunakan Formulasi Rahsia Berlian. ...

๐Ÿ’• Menggunakan teknologi Nano Diamond
๐Ÿ’• Berasaskan air 
๐Ÿ’• Bantu tingkatkan tahap penghidratan wajah. 
๐Ÿ’• Mengandungi vitamin untuk wajah.




Siapa Yang Patut Guna Diamond Serum ni??

Mereka yang nak rawat wajah bermasalah tetapi...

๐Ÿ‘‰ Amat sibuk dengan kerja seharian 
๐Ÿ‘‰ Tak sempat nak jaga muka 
๐Ÿ‘‰ Rasa leceh untuk pakai macam-macam krim pada wajah




Selamat ke??

๐Ÿ’• TIDAK MENGANDUNGI bahan-bahan terlarang
๐Ÿ’• Lulus KKM & ujian klinikal
๐Ÿ’• Dikeluarkan oleh kilang berstatus GMP
๐Ÿ’• Diiktirafkan sebagai Worldwide Muslim Product




Harga??

๐Ÿ‘‰ Walau ianya buatan tempatan namun kualitinya hampir seperti SKii .
๐Ÿ‘‰ Harga cuma RM129 untuk 30ml.




Mampu milik sangat beb!! tak payah buang masa pi klinik ke memana...tepek dalam rumah jeeee! sebotol tu aku rasa boleh tahan berbulan gak tu....banyak tau 30ml tu...tambah jenis yang sapu sekali sehari macam aku....memang berbaloi la spend RM129!


 Senang sangat nak apply serum ni...semudah 1,2,3! dulu biasa dengar orang cakap, nak cantik kena sakit...cucuk sana, cucuk sini...pebendeeee...takmo ah! rela muka tua daripada sakit² tu T__T


Tepek susuk berlian moden ni tak rasa sakit pun! wahaha! aku tepek malam sebelum tidur....bila bangun pagi ya ampun fresh sangat muka ni! masa sapu tu cuba fokus lebih kat T-zone...especially bawah mata tu lah kan...sambil sapu, urut² ringan muka tu...nyah kau mata panda!


Selepas seminggu guna Bedazzle Diamond Serum


haa bolehh laaa...takde la baby face sangat...tapi kurang lah sikit mata panda tu...lines bawah mata tu still ada lagi....pori-pori banyak yang dah kecut...kalau dulu pori-pori penuh kat pipi....macam bulan dah muka aku...T__T


Mungkin lebih lama aku guna, lebih muda remaja jadinya...jalan sebelah Zafirah orang ingat jalan dengan adik bongsu...kahkah! ๐Ÿ˜


More, aku perasan sejak aku apply Bedazzle Diamond Serum ni, mekeup yang aku tepek kat muka jadi sekata....tak perlu nak bersusah payah ratakan bedak kat muka....ada anak kecik memang membataskan masa aku menatap cermin lama²....tepek toner, bedak, lipstik semua laju²...sebelum ni memang nampak bercapuk lepas tepek bedak....especially bila dah tengah hari-petang....kalau kena pi meeting pepetang memang aku stress...cuci je muka takyah bedak langsung! tepek lipstik je...


Now no more! Terus naik 50% konfiden level aku...serius ni! aku selalu keluar pi meeting...tapi aku tak suka tepek mekap tebal²....lebih prefer NUDE makeup...macam gambar atas ni....biasa nude makeup memang tak dapat la nak tutup sangat kecelaan² kat wajah....ni baru seminggu pakai dah nampak improvement camni...pastu kan muka dah tak nampak kusam sangat...dah mula glowing...ecece~   memang akan teruskan guna sampai aku dapat kulit idaman! wohoaa!


Nahh sila tonton video bawah ni untuk lihat cara² apply Bedazzle Diamond Serum...semudah 123 yaw!


Amacam?? rasa nak terjebak jugak tak?? ๐Ÿ˜


Korang boleh terus whatsapp DSB ke 010 841 0092 / 017 377 3788 atau klik link bawah ni untuk more info:

Instagram : @bedazzlediamondserum 





Terima kasih sudi membaca!

8 comments:

Hanny Abdullah said...

Wahhh...lepas ni sure nampak berseri n flawless je muka tu kan...:D

Dkna Abza said...

serum susuk berlian moden... fuh ! seram baca bila ditranslate tu hahahaa...

eima said...

menarik ... boleh try nanti

Suria Lekatlekit said...

Susuk tanpa unsur syirik & khurafat.. yang mana dah nak masuk alam remaja lanjut usia tu elok la tempek2 serum ni awal2 supaya maintain awet muda. Apapun memang serum ni sangat best.. sesuai dengan gaya hidup wanita yang sentiasa sibuk & tak ada masa nak belai2 muka lama lama hehehehe... comel yana. sama je muka dari sebelum kawen dulu

::EIDA:: said...

wahhhh patut makin folessss.. bak sikit serum moden! hehe

Fazleyatul Aini said...

fuhh meletop kau cantik2

abdul lathif said...

sangat tertarik jika ada yang ingin mencobanya sinestesiapers.com

NUNU EERA said...

lps ni msti slalu jln bwk adik bongsu tu kan.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015