Oct 9, 2015

Produk ni TAK Dijual di Farmasi :)

Assalamualaikum...


Produk yang sangat dicari²....tapi tak banyak tempat yang menjual....hihi~  biasa produk yang tinggi kualiti kalau letak ceruk mana pun memang orang akan cari jugak....kan?? :)


Sampai ada customer yang tanya produk ni takde jual kat farmasi ke?? alolo mintak maaf bebanyak! memang takde! produk ni hanya dijual di stokis² CNi sahaja....dah nama pun produk keluaran CNi....kompeni MLM yang tak ramai tahu kewujudannya...tapi ramai kenal produk² keluarannya....sampai pernah ada yang cakap, ooo produk ni CNi punya ke?? dah bertahun² pakai/makan/guna tapi tak pernah tahu CNi punya produk....pfftt!


comel angat awak ni  :p


ni lah salah satu produk yang dicari² tuuuu




CNi Nutrimoist


Aku jadi pengguna tegar Nutrimoist since peknen kan Zafirah....sapu kat perut untuk hilangkan stretchmarks...


Then, bila Zafirah lahir, aku guna Nutrimoist untuk sapu kulit dia yang ada kesan² gigitan nyamuk, kesan² luka menggaru sebab kuku panjang sangat sampai lah untuk hilangkan parut chicken pox....Alhamulillah berkesan! even sampai sekarang masih tegar dengan Nutrimoist...sampaikan nak travel memana wajib bawak Nutrimoist sekali... :)


Dulu beli yang botol besar (120g), tahan 3 tahun kaoo! now Zafirah nak dapat adik dah pun...insyaAllah akan diteruskan guna Nutrimoist untuk adik Zafirah dan adik²nya yang lain...wohoaa!


Kelebihan Nutrimoist:
* merawat kulit lecur
* merawat gigitan serangga
* merawat luka akibat eksiden etc
* merawat kulit gatal
* merawat kesan lebam
* menghilangkan selulit



Senang cerita Nutrimoist ni memang khas untuk segala mak nenek masalah kulit lah...more, produk ni selamat jika TERmakan! yaaa termakan...termasuk mulut lalu terrrrrtelannn! pfftt!


Sangat sesuai untuk keluarga yang ada anak² kecik...kadang tu Zafirah sapu sendiri je Nutrimoist kat tangan, kaki dia...tak payah fikir nak kena cuci tangan dia bersih² dengan sabun/clorox bagai untuk hilangkan kesan Nutrimoist lepas sapu tu....hahaha~  serius tak bahaya pun! ^_^


Daripada pengguna tegar, terus jadi penjual pulak...heh heh heh! cliche sangat! :p


If berminat boleh beli direct dengan aku or mana² stokis CNi berdekatan korang...jangan tanya aku kat mana stokis...mohon google sendiri... :)


sms/wassap 0133618800 untuk pembelian

RM85 untuk botol kecik (50g)
RM198 untuk botol besar (120g)

(EXCLUDE postage)


COD sekitar Bangi, UPM dan Serdang sahaja


if nak harga murah, mohon jadi ahli CNi....contact me untuk details jadi ahli....tapi lepas jadi ahli, setiap pembelian produk korang beli sendiri la ye...takkan nak suruh aku jugak belikan...duit minyak aku siapa nak bayar? gituu.... ^_^


k tu je nak cerita...tata! (^^,)





Terima kasih sudi membaca!

6 comments:

aizamia3 said...

Ingat.. Yana pernah buat entry ni masa preggy dak Zafirah dulu tapi sampai la ni akak tak membelinya.. nantilah.. belum ada kesedaran diri nak beli.. ;) dah sedia.. ai mesej u k..

eima said...

cni ni dulu glemer pastu senyap ... mlm ni ade naik turunnya ....
tp klu produk yg bgs org akan cr sampai bila2

Julia Johari said...

Dulu mama julia pengedar CNI...siap ada briefcast kemahen..sekarang dah lama tak buat..kisah mcm Amway gak dulu siap buat parti amway pehtu mama tak buat dah hahaha...rupanya wujud lagi CNI ni ye...Nutrimoist tu cam tergoda plak..boleh hilangkan strechmark...weeeee

Nyamuk Terbang said...

dh trjawab haha...rsa sblm pnh komen tnya akk hehe...nnt iolls beli ye

adianiez AIDA said...

dulu glamer cni ni.
aida pernah guna produk nyer.

Cik Puan Eka said...

baru tau pasal nutrimoist ni. Mcm best je akak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015