Jun 30, 2016

Suntikan Dos B dan Cuti Raya...yahoo!

Assalamualaikum...


Alhamdulillah rezeki hari Khamis...bos bagi suntikan dos B aka BONUS!!! yeahooo!!!


Bukan tu aje...siap pakej cuti free Jumaat depan 8 haribulan tuuu...wowweeee!!!



yaaa aku boleh geng dengan orang kerja gomen yang sama² dapat pelepasan bertugas *gituu* untuk Jumaat depan 8 haribulan...Isnin, Selasa kerja macam biasa...tapi aku dah apply cuti untuk hari Selasa sampai lah Isnin minggu lagi satu tu....sebab anak² aku cuti tarikh tu....kena la makpak nya cuti jugak...boleh bersantai² kat rumah...kehkeh~


Lagipun tahun ni giliran beraya kampung mertua....eh kena gilir²....aman dunia akhirat...haha~  takde jauh mana pun kampung mertua tu...nenek asben duk Melaka je...aku tak ingat nama kampung dia apa...kahkah~  dah 5 tahun kahwin pun tetap tak ingat nama kampung Melaka tu....aku ingat kampung belah ayah dia je kat Senawang...dokek² jo kampung haa....tapi cuti lama² macam orang kampung nunn jauh kat utara or hujung Selatan nunn....hihi



Muchas gracias mr bos kerana memahami keterujaan staff² nak beraya, nak shopping raya, nak bagi duit raya....hikss~


Korang balik mana raya nanti?? hati² bawak kereta k! toksah la berlumba² sangat....tak lari pun kampung tu...aku jamin!๐Ÿ˜


Selamat bercuti raya korang!๐Ÿ˜˜








IKLAN:

Rahsia suami makin sayang ๐Ÿ˜

kulit berseri BEBAS JERAWAT! ๐Ÿ˜

EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM, RM68

Kelebihan Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum ~
๐Ÿ’• Pudarkan jeragat degil
๐Ÿ’• Kecutkan jerawat
๐Ÿ’• Hilangkan parut
๐Ÿ’• Anjalkan & tegangkan kulit wajah kendur
๐Ÿ’• Hilangkan bintik hitam
๐Ÿ’• Cerahkan kulit kusam
๐Ÿ’• Baiki tona tak sekata

๐Ÿค” Hanya sekali sapuan pada wajah ~> nampak terus kesan kulit jadi tegang & fresh + GLOWING!! .
๐Ÿค” CEPAT MERESAP + TIDAK BERMINYAK dengan teknologi Nano yang dipatentkan dari Swiss
๐Ÿค” Gabungan Arbutin + Glutathione + Vitamin C + Pure Vitamin E + Willowbark yang sememangnya memberi kuasa maksimum pencerahan kulit secara selamat dan berkesan seawal 7-14 hari.



READY STOCK YE KORANG!

More, ada FREE GIFT menarik sementara stok masih ada! ๐Ÿ˜˜





Terima kasih sudi membaca!

4 comments:

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah...kegembiraan berganda ni...:)

InaYusoff said...

meh aku jawabkan kampung ujang kat mane...

kampong tengah!..

*sebab penah tanye dia kat status irine..hahaha..

eima said...

wahhhs yoknye dpt bonus .... gile syok tu

idzwa kamaruddin said...

hoihh..sama anak baru injek mmr tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015