Jun 29, 2016

Baju Raya Paling Rare :p

Assalamualaikum...


Lagi beberapa hari je nak raya...amacam persiapan raya korang?? dah setel?? untuk family kecik aku setakat ni baju kaklong Zafirah je belum ada lagi...haha~  tah kenapa payah nau nak jumpa yang berkenan...dia tak kisah pun pakai baju pape janji orang puji cantik dia pun perasan ler cantik...kahkah~   tapi makpak nya yang cerewet...design tu tak kena, corak tu tak best, kaler tak ngam lah...pening pale! anak baru 2 oii! pfft!


Ekceli baju untuk hari raya pertama tu yang buat pening...raya kedua and seterusnya pakai baju recycle je...tak daya lah nak beli baju raya sampai 3-4 pasang...sebab aku jarang nak pakai baju kurung / jubah pi memana...pi kerja pun pakai jeans kaooo....haha


oke tu part baju untuk raya pertama...


Masa iftar reramai dengan family aku hari tu, one of my cousin hadiahkan selai t-shirt untuk Zafran...baju raya katanya....memang khas untuk raya lah baju ni kukira...hari biasa tak sesuai pakai...haha



 ni hah baju tu...hahaha~  dia bagi saiz 12 mth....raya haji nanti pun boleh lagi pakai baju ni....bahahaha! *dasarrr* ๐Ÿ˜


Tapi aku rasa kalau babies takyah susah payah mintak duit raya....buat muka comelsss je dah cukup...kan??


buat muka macam ni...wallet terus orang bagi...hahaha  ๐Ÿ˜


Eh boy mana boleh gedik sangat....senyum cool and steady je dah laaaa...heh!



haa ni cun! kunci kereta terus orang bagi....kahkahkah


Eh sori la entry tak bermanfaat je korang baca...aku boring sebenarnya...kerja kat opis dah siap....tapi malas nak inform manager kerja dah siap sebab nanti dia bagi kerja lain...hahaha *dasarrrr*


k tu je nak cerita...tata!





IKLAN:

Rahsia suami makin sayang ๐Ÿ˜

kulit berseri BEBAS JERAWAT! ๐Ÿ˜

EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM, RM68

Kelebihan Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum ~
๐Ÿ’• Pudarkan jeragat degil
๐Ÿ’• Kecutkan jerawat
๐Ÿ’• Hilangkan parut
๐Ÿ’• Anjalkan & tegangkan kulit wajah kendur
๐Ÿ’• Hilangkan bintik hitam
๐Ÿ’• Cerahkan kulit kusam
๐Ÿ’• Baiki tona tak sekata

๐Ÿค” Hanya sekali sapuan pada wajah ~> nampak terus kesan kulit jadi tegang & fresh + GLOWING!! .
๐Ÿค” CEPAT MERESAP + TIDAK BERMINYAK dengan teknologi Nano yang dipatentkan dari Swiss
๐Ÿค” Gabungan Arbutin + Glutathione + Vitamin C + Pure Vitamin E + Willowbark yang sememangnya memberi kuasa maksimum pencerahan kulit secara selamat dan berkesan seawal 7-14 hari.



READY STOCK YE KORANG!

More, ada FREE GIFT menarik sementara stok masih ada! ๐Ÿ˜˜




Terima kasih sudi membaca!

2 comments:

Azlinda Azman said...

comel baju tu..nak gak lah *dasar* hehehe wah, bestnya keje dah siap..ini keje tak siap lagi. Tapi, ada je masa buka blog kan ! hehehe

eima said...

comey ... hahaha awat la bulatnye mata ... dulu zafirah baby gini jg biji maTANTYA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015