Apr 27, 2016

Jalan² London

Assalamualaikum...


Hari terakhir di London...takde nak berjalan sangat...just habiskan masa² terakhir ni untuk round² London...round puas²...lepas ni tah bila lagi nak ada rezeki pi sana...terus terang aku cakap, if ada rezeki lagi pi London memang takkan tolak! kalau pi sana duduk rumah adik aku je pun no hal...tak payah berjalan sana sini, tak payah shopping apa² pun takpe...janji sampai jugak London...haa gitu sekali seronoknya pi London walaupun hanya duk rumah semata...tapi boleh percaya ke dah sampai sana nak duk rumah je?? puii  😝


oke jom lah layan gambar² kitorang melepak area Big Ben and London Eye... :)


jaket ni laa yang kitorang beli kat Sport Direct, Lilywhites...lepas convert dalam RM50 je oi oi oi murah sangat sangat oke! mana la tak sawan masuk kedai tu...pastu check wallet duit tinggal ciput je...kahkah


Agak menyesal sebenarnya tak terjah Sport Direct day 1st sampai London....sian Zafirah kena pakai sweater biasa je...sejuk gigil² dia...nak berjalan pun susah asyik nak berpeluk je...by the time dah jumpa jaket, dah nak balik KL la pulakkkk...halahaiii tunggu rezeki Zafran lah gamaknya terjah negara sejuk lain...Korea ke, Aussie ke NZ ke *gesel² bahu dak encem*...boleh guna balik jaket ni...lantak lah minnie mouse pun....jambu sikit anak teruna pakai jaket minnie mouse...bahaha~  😝


kesayangan mama till jannah! walaupun awak buat mama annoyed tapi mama tetap sayang awak...you will always be my baby girl sampai bebileeeeeee! T__T


gambar wajib bila sampai London... 😁


suka pakcik belakang tu tengok aksi anak beranak ni...nak tiru ler teww 😝





eh tu je?? haha jadi lahh...malas dah nak godek² iclouds cari gambar...semoga terhibur...ecece


k bye!





IKLAN:




FREE GIFT menarik sementara stok masih ada!





Terima kasih sudi membaca!

8 comments:

idzwa kamaruddin said...

nextime nak ikut! kekekeke..walaupun dapat duduk umah je punnn..kekekeke..

Chekgu Azrine said...

serius...nak sngt merasa ke London...dalam mimpi jela kot.hahahaaa

YieN said...

Bilelah kite ni nak merasa pegi london pulak, huhu..~

Cik Puan Eka said...

tringin nk g london tapi tak tau bila sampai haha sampai dalam mimpi jela.

cantik kot gambo Aimy yg first tu. Like like comel

Eera wa said...

bestnya babe. jemput tgok blog saya pula ye :) review forexmudahbyjo

Mrs Dee said...

bestnye dapat jalan2..btw singgah sini..nice sharing sis..salam kenal

eima said...

KLU LA AKU DPT SAMPAI LONDONM.....HMMM BEST GILE LA KOT KAN ....

Norhayati Mohd Isa said...

Dah sampai sana tak ada maknanya duduk rumah jer Yana oiiii..
Mesti jalan2 punya kan..

Ok lah tu tak payah fikir penginapan..
dah ada adik kat sana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015