Jun 13, 2009

DraG Me To HeLL


erkk..apakah ini??pada yg kaki wayg atau yg mmg ske amek tau psl movie2 terbaru, ni slh satu movie yg latest di tygkn di pawagam..semlm hr 1st ia ditayangkan...

Semlm aku mcm kebosanan duk rmh so aku pn sms dak encem....

aku: ai..mlm ni ade g memane ke?

dak encem: tah..tido je kut (ampeh je jwpn)

aku: erm..jum g tgk wayg, men boling ke..yana lanje ^_^ (dak encem tgh sengkek skrg..ngeh3)

dak encem: owh..ok (laju jek ble ckp nk lanje..ish3)


Aku da lame gak xmen boling. xmcm time blaja dl, every week men boling. Last aku men boling last week, xpn last 2 weeks, dgn along and akk ipar dak encem (markah aku still ats 100 w'pn klh dgn dak encem..ngahaha)

Tp mlm td dak encem nk tgk wayg plak (br aku teringt tgn die saket, xleh men boling..huhu). Kitowg g nengok kt Mines..ramai gak manusia semlm. Pehtu die tjk kt aku yg die da booked cite Drag Me to Hell kul 9.20pm...aku hengat cite tu cite action ke, aku pon layankn aje laaaa...sementara tggu nk msk wayg, kitowg mamam kt A&W (br bukak aku rase sbb b4 ni xde pon..ngeee~~). kitowg msk lmbt sbb dak encem ingt start kul 9.40. aku ni plak mmg jenis relek jek, so wat bodo je la, mkn mcm ala2 pengantin...wahaha...

Pehtu msk2 dlm wayg, cite da start, ade la suku cite kitowg tertggl (kitowg msk kul 9.35pm, lmbt 15 mnt..hoho). pehtu dak encem bebel kt aku nape x remind die wayg start kul 9.20. mane la aku nk tau kn, biase die yg slalu ingt..hahaha..

Cite ni aku pnh tgk preview die, tp aku lupe tajuk cite die ape, so ble tgk je pelakon2 die aku lak bebel kt dak encem...

aku: lorr cite ni ke??nape tgk cite ni??ni cite antu laa....adoi la.. (aku ni dh aa xske tgk cite antu..takutttt)

dak encem: aik mane tau ni cite antu?

aku: lorr ade iklan kn time tgk wayg b4 ni..

dak encem: oo ek, ala..bkn cite antu kut..ni org ni.. (mmg la org belakun jadik antu..sengal tol mamat ni)

aku: cite antu la...haish degil..

dak encem: ala layan je la. wayg je ni, bkn btol pon..


Tak lame pas die ckp tu mmg ade pon scene menyeramkn..mmg ampeh cite die..dlm wayg tu aku tutop mate jek. rugi jek byr rm10..isk..


:: nenek ni ganas glerr, da kna stapler muke, terajang seme tp bley bgn laghik lwn pompuan ni..seyes suspen ::


:: nenek ni mcm ks sumpahan pada butang ni and antu akn kejar owner pada butang ni ::


:: ni die mimpi jek..lalala ::


:: tgk muke nenek ni pon da meremang bulu roma aku..bravo pada makeup artis dorg..good job!! hehe (tp nenek ni bkn antu yek) ::



Sepanjg cite ni aku asek genggam lengan dak encem..da lebam kut lengan die..wahaha..pdn muke, sape soh drag aku tgk cite antuuu..semlm lak kitowg kuar nek kete aku kdg2 ade gak nek kete dak encem..gilir2..sharing is caring..ngeh3 so terpaksa la aku anta die blk rmh die dl. wayg semlm abes dlm kul 11.15pm. dh a jln dr rmh dak encem ke rmh aku tu gelap gulita..gilo btol..aku paksa gak dak encem eskot aku nek moto, anta aku blk umah..ngahaha..(maceh dak encem..huuu~~)

Overall aku rase cite ni best jek, pada penggemar2 cite seram, bley la tgk cite ni. bg yg penakuuttt cam aku neh..lupekn aje la niat anda..hohoho...

sekian..adios..amigos!!



6 comments:

aleena said...

owh besh gak ya cite nie..
nk tgk la..

y@n@ M!B said...

bwk la blanket time tgk, bley tutop2 mate..ngahaha..(sekadar nasihat ^_^)

ticnube said...

ohoo nih cite pasal vampire ker...?

JS said...

nenek kebayan ke tu?

chipsmore said...

rase cam nk tgok blood da last vampire..cam best..hehe ;)

y@n@ M!B said...

:ticnube:bkn vampire, tp pasal sihir2..suspen and seram..^_^

:JS: isk nenek kebayan pakai topi..ngeh3..xsuspen aa kalo sy cite..^_^

:chipsmore: cite antu gak ek, eeiii..xmo tgk dh cite antu..ahak!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015