Jun 20, 2009

Transformers Fever!!



Mesti ramai glerrrr umat manusia yg minat gleerrrrr dgn cite nie...Movie yg mmg ditunggu2 oleh seme umat di dunia (benarkah??)...ngeh3..




Aku sebenarnye xde la minat sgt cite ni. Tak penah follow pon cite die b4 ni.. tapiiiiiiiiiiiiiiiiii disebabkn pasangan aku (dak encem) terlalu addicted dgn action2 movie nieeeeee especially transformer, so aku pn jadik terpengaruh kejap dgn minat die..ahak..sebagai pasangan yg prihatin dan baek aku akn sokong seme minat dak encem...ngeeeeeee~~ (haruskah??)

Satu lg sebab aku jadik minat dgn cite ni is dorg nyer gadget2 tu. Bkn gadget (ape plak perkataan yg sesuai ek..) tp cara pembikinan filem ni. Korg tgk la betapa detailnyeee robot2 yg dorg design..mesti graphic designer dorg mmg otak gilooooo and imaginasi mmg tahap.........xtau nk ckp hebat die cane.....tahap berpusing la otak 360 darjah....ngahahaha...(tah pape jek fakta aku ni)....pehtu kete2 yg dorg gune...perrrgggggghhhhhhhh!!!!!! kalo aku da kayo sok aku mmg nk bli kete2 tuuuuuuu...korg doakn aku cpt kaye yeeeeaaa...heh3...



:: Geramnyeee tgk kete tuuuuu...huhu.. ::


Dan disebabkn minat yg mendlm dgn cite ni, dak encem pon bli la advanced tiket. Die bli tiket utk hr selasa nnt kul 8.30pm kt Mines. Cite ni sbnrnye kuar wayg ari rabu..hehe..semangat tak we ol???die kate kalo tgk lmbt2 xfeel...tp sbnrnyeeeee ble da tgk awl, bley belagak dgn org yg x tgk laghik..wahahaha..aku tau dh perangai dak encem tu...ngeh3..

erm...aku rase tiket2 seme da abes dijual utk sepnjg mggu dpn...bygkn betapa ramainyeeeee fans2 transformer nieee...kite tgk la next week, sure seme ringtone tukar (mane2 je bunyi transformer), pehtu ade je la org2 wat bunyik2 robot...aku xreti nk transform dlm bentuk ayt bunyik die...haha...pandai la korg imagine...

Pada yg da bli tiket, selamat menonton ye!!! Pada yg blom @ xdpt bli tiket sbb da abes, tggu je la smpi ade tiket...ngahaha..







3 comments:

chipsmore said...

x bape nk ikot sgt cite ni..hoho

chipsmore said...

anda di tag ;)

y@n@ M!B said...

sudah kujwb tag anda..ngeh3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015