Jun 26, 2009

Template Baru~~Wind of Change..lalala~~


Erk!!apakah??semgt btol aku wat n3 utk mende ni..haks...tetibe rase cam nk tkr mood plak kn..mcm da bosan lak gune template lame tu..hoho..Da lame gak niat nk tkr template, tp sbb leceh nk carik blk widget2 and link2 yg ilang, maka terbatal niat utk 'wind of change'..adeh la..


Tadi, mcm biasa la kn aku bersiar2 ke blog rakan2 ku (hebat2 blog dorg), terdetik gak hatiku ini (chewaah ayat!!) untuk menukar template blog ks nmpk lebey cute and len sket..Puas la aku cr template2 yg best utk aku padankn dgn blog aku neh.....Sesmpi je di blog nenekrock...aku terperasan la ade link utk kategori blog template aku br pasan link tu sbnrnye..hoho... So aku pn klik la kt link tu...fffuuuuhhhhh..punye la byk template cun2...rambang mate gak aku nk pileh..huhu..






Lame gak aku amek mase utk wat pemilihan template tuh mcm pileh calon suami lak..hoho..
last2 ni la hasil pemilihan aku...


::ok x??::


Erm..ni la template pilihan aku..bg aku template ni canteq je..hehe..cute lg...sanggup lak tu aku x g lunch semata2 wat mende alah ni...pergghhhhh...ni la aku bile da terlalu asek dgn satu mende tu mmg x hengat dunia..huhu..

Pada kengkwn blogku, rajen2 la visit blog aku yg da berwajah br ni...lalalala ~~~smbl korek idung~~~~
Aku juge ade letak link utk template2 yg cun2 tu kt sidebar belah kanan blog aku ni (blog template) utk sape2 yg maseh tercr2 template yg seswai utk uols boh kt blog uols yeeaaa...

p/s: maceh pd seme followers aku sbb korg la aku dpt carik blk seme link2 dlm blog aku and seme widget2 yg besh2..jasamu dikenang ~~~~









2 comments:

nenekrock said...

pehhhhhh cik babbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb!
oi oi oi oi binatang haramah tu eeeuuu


e'ee nenekrock punya headerla mcm kenall
ni ke eeuuu byk jugak link nenek ni sajeskan ekk ekk ekkk

yanaaa ngko punya blog cun
pheewwiitt
^ ^

y@n@ M!B said...

haha..cik bab* itu sgt tomey.sbb die kartun so kire halal la ek kak oii (buley plak) ahak!!

maceh la ltk link2 menarik tu kt blog akk..hehe..