Jun 28, 2009

Game di Facebook~~~


B4 aku cite lebey lanjut psl tajuk n3 aku ni, 1st of ol aku nk jwb tag dl...Erm... sbnrnyeeeee aku da pnh dpt tag ni...tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii..ape slhnyeee kn amek 2 kali..ade owg nk mara ke???ngeh3...papepon maceh pada saudara setiasahabat aku xtau name btol die sbb sudi bg tag ni kt haku..ingt jugak die kt aku ni yek..huhu.. pasan!!

1) copy gambar amal islam di atas..

-ni kali ke-2 ye aku kopi n pessss....ahak!!

2) pilih 10 orang sahabat anda dan wajibkan mereka melakukan perkara yang sama....

-erm..aci x kalo sy xmo pileh sesape...hohoho...cemni la...pada seme followers sy yg x wat lg tag ni sile la amek ye..pada yg xmo jwb pon xpe..kalo rase nk jwb 2-3 kali pon bley...xde sape nk larang..we are in free country...okeeyyysss!!! peace no war...lalala~~~



:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



Wokeh, continued pada point utama n3 ni...Wat mase ni aku sedang menganggur. Bosan gak la duk rmh sejak xdpt nk smbg kontrak keje since sebln yg lalu. Dh byk gak tpt aku apply, non-govt & govt..mane2 ade iklan je aku apply erm blum rezeki aku lg agaknye..hurmm...

Sooooooooooooooooooooooo utk isi masa lapang aku, rajen bebeno lerrr haku ni menghapdate blog, meng'forward2' emel, usha acc fs, fb (facebook), mespes n seme2 yg seangkatan dgnnye...tapiiiiiiiiiiiiiii yg plg aku fokus skali is men game kt fb. Salah satu game yg plg aku suke is Farm Town. Aku pn xtau la nape aku minat sgt men mende ni...huhu..


:: ni la farm aku..xtau lak brape keluasan tnh tp byk gak mende aku bley tnm..hehe..yg ruang kosong tu aku ingt nk wat rmh..tp tggu kmpl duet dl..lalala.. ::


:: ni lak neighbour aku yg plg aku suke sgt deco farm die, si Happy (i loike) and aku mcm nk tiru jek style die ni..hehe.. ::


:: ni lak trophy yg aku dpt..full beb, 8/8--perfecto!! ::


:: ni lak marketplace, tpt utk kite jual seme tanaman yg dah di'harvest', xpn nk cr owg utk kite hired die keje kt farm kte...hehe..besh2 ::


:: Selain dr marketplace, visit neighbour, bley gak g tpt2 len..cth mcm dlm gbr ni haa..kowg nk tau lebey lanjut men la sendiri yek..cam xkuasa lak aku nk cite pjg2...hohoho ::



Satu laghik game yg aku suukkkeeeeee sgt men kt fb ni smpi xhengat dunia is...Pet Society. Name pn da mcm ala2 budak2 sket kn..tp game die besh..ni la 1st game yg aku men kt fb ni. Membe2 aku la yg ye2 ajak2 aku men game ni, sbb lg ramai neighbours, lg senang kite kmpl duet. Tiap kali kite visit neighbours kite (daily) kite akn dpt duet...syok kn??hehe...


:: ni kire living room aku..hehe..name pet aku Ujang ye..ngeh3.. ::



:: ni time racing dkt stadium..kalo menang dpt 3o coins ::


:: ni la rmh aku and view sekeliling die..hehe..cute kn?? ade 7 bilek niiiii ::


:: ni la award yg aku da dpt so far..ade 28/45..tiap kali dpt award pn kite akn dpt coins lg..hee ::


:: ni aku visit membe selaku neighbour aku, Miz Izza..rmh die chanteq.. i loike..die mmg sgt pandai deco rmh die (pet die berlalat sbb die da lame xmandikn pet die..eewwww) ::


Ni saje la mende aku nk story pown..haks...pada sesape yg ade fb, bley la bg id kowg, nnt aku add..tp makesure kowg men farm town and pet society..leh jd neighbour aku sbb aku mmg ske add2 org yg men game ni wpn aku xknl dorg...hehe...same2 la kite berkreatif and berimaginasi di alm gamezzzz...


p/s: dak encem xske men game2 ni, die kate cam budak2..die ske men game boling je kt fb tu...BOOOOORRRIIIIINNNKKKK!!! lalalala~~~








1 comment:

lionteen said...

farm 2 xpernah men..
slalu men pet society je..
mmg besh..
isi ms keboringan ...
haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015